Vibrator Æg

Der er 25 varer.

Vibrator æg eller vibro æg er noget af det mest diskrete, lydsvage og effektive sexlegetøj til kvinder. Du kan tage dem med dig over alt, og de styres ved hjælp af en fjernbetjening som enten har ledning eller bruges trådløst. På den måde kan du selv have 100% kontrol eller give kontrollen til din partner. Langt de fleste vibrator æg eller vibro...

Vibrator æg eller vibro æg er noget af det mest diskrete, lydsvage og effektive sexlegetøj til kvinder. Du kan tage dem med dig over alt, og de styres ved hjælp af en fjernbetjening som enten har ledning eller bruges trådløst. På den måde kan du selv have 100% kontrol eller give kontrollen til din partner. Langt de fleste vibrator æg eller vibro æg er fremstillet af lækkert medicinsk silikone, som føles ekstra behageligt mod huden. Det er altid en god ide, at bruge en smule vandbaseret glidecreme inden ægget sættes op, da glidecremen gør oplevelsen bedre og nemmere.

Et vibrator æg kan også bruges rigtigt frækt, hvad med at prøve at gøre shopping turen endnu mere fantasifuld, før i går ud at handle kan du sætte ægget op, for derefter at give ham fjernbetjeningen i hånden så vil han kunne gøre jeres shopping tur endnu mere pirrende, måske står du midt i køen op til kassen og bliver lidt rød i kinderne for derefter at brøle ud i en kraftfuld orgasme, gør du det vil du helt sikkert få opmærksomhed, samtidig vil kinderne nok blusse lidt ekstra!

Billige Vibratoræg til leg og træning

Vibrator æg er et lille og simpelt men helt igennem fantastisk stykke sexlegetøj, som virkelig kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Æggene kommer i lidt forskellige udgaver Nogle er æggeformede, andre er kuglerunde, og endelig er nogle aflange. Alle disse fås til billige penge, men er på trods heraf fremstillet i lækre materialer af god kvalitet.

Æg på snor…

Nogle æg består af flere æg, som er sat sammen med en snor, hvilket er den noget mere avancerede og specielle udgave af vibrator ægget. Men langt de fleste kan også sagtens få tilfredsstillet deres behov med en af de mindre udgave eventuelt med et æg, og ofte kan det ligefrem være at foretrække, hvis du er en af dem, som godt kunne tænke dig at eksperimenterer med lidt forbudt leg ude i offentligheden.

Fjernbetjeningen er super effektiv!

Til mange af vibratoræggene medfølger en lille fjernbetjening, hvor mange er trådløse, og disse kan bruges til at regulere forskellige vibrationshastigheder, som helt sikkert vil kunne bringe enhver kvinde i en uforglemmelig tilstand af ekstrem ophidselse og dejlig nydelse, hvilket er utrolig effektivt både i forbindelse med forspil med en partner, når en kvinde vil tilfredsstille sig selv eller blot vil træne sin bækkenbund en smule.

Vibro æg

Andre slags æg fungere uden en fjernbetjening, men er derimod kontrolleret af bevægelse. Kvindens underliv er dog nemt tilfredsstillet alligevel, eftersom de mindre kugler, som befinder sig inde i æggene sættes i bevægelse og udgiver vibrationer, blot ved med små bevægelser med kuglerne eller kroppen.

Forbudte lege – tør du?

Trænger du også til at få piftet dit sexliv en lille smule op, så kan du med fordel anskaffe dig nogle af disse æg, da fjernbetjeningen og den forholdsvis lange afstand, der kan være mellem denne og kuglerne, gør det muligt for dig og din partner at tage kuglerne med og starte jeres eget forbudte eventyr af fortryllende vibrationer og ualmindelig ophidselse til festen, i biografen, på restauranten m.v., som vi give jer lyst til den helt store omgang, når I kommer hjem igen – hvis I kan vente så længe vel og mærket.

Opstramning er vigtigt!

Mange kvinder tænker ikke så meget over det i hverdagen, men det er utrolig vigtigt at sørge for at vedligeholde og opstramme ens bækkenbund, da det både vil give dig et bedre sexliv, men også vil komme dig til stor gavn, den dag du kommer så langt op i årene, at du ikke har lige så godt styr over din krop længere.

Vægttræning er effektivt

Det er dog ikke alle, der har lige nemt ved at få denne træning til at fungere, men med nogle af disse fantastiske æg, vil træningen blive meget nemmere og stramme dig op i en fart. Desuden vil træningen pludselig være langt sjovere, da du samtidig vil mærke en helt speciel nydelse strømme ind over dig, som vi altså må advare om kan være en smule vanedannende og give lyst til meget mere og måske anskaffelse af endnu flere værktøjer til at hjælpe med seksuel nydelse.

Mindre
Mere
Viser 1 - 25 af 25 varer