Vibrator

Der er 341 varer.

Er du også en af de kvinder, som bare elsker en god vibrator eller to? I vores online sexshop finder du nogle af de mest populære vibratorer på markedet i alverdens former, designs og funktioner. Udvalget er stort og alsidigt, og du vil kunne finde alt fra klitoris vibratorer eller G-punkts vibratorer til smarte og elegante rabbit vibratorer ell...

Er du også en af de kvinder, som bare elsker en god vibrator eller to? I vores online sexshop finder du nogle af de mest populære vibratorer på markedet i alverdens former, designs og funktioner. Udvalget er stort og alsidigt, og du vil kunne finde alt fra klitoris vibratorer eller G-punkts vibratorer til smarte og elegante rabbit vibratorer eller de vandtætte vibratorer og lydløse af slagsen.

Hver tredje danske kvinde ejer en billig vibrator, og lige præcis derfor gør vi alt for at have de nyeste produkter af den højeste kvalitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis det er en ny dildo har vi også dette og endda i mange forskellige former og designs, Find en almindelig dildo her.

Efter du har besluttet hvad din kommende vibrator skal bruges til, skal du overveje størrelsen, formen, materialet, lydniveauet samt om den også skal være vandtæt eller ej. Disse informationer findes du typisk under Detaljer. Vi bestræber os altid på, at have de absolut bedste vibrerende produkter i shoppen. Du er mere end velkommen til at sende os en e-mail eller ringe, hvis du har nogle spørgsmål.

Billige vibratorer i alle former, designs og priser til kvinder

Rigtig mange danskere tror, at sexlegetøj bare består af nogle produkter som kvinder, mænd eller par køber.

Det er naturligvis sandt, men i virkeligheden er sexlegetøj meget mere end det. For langt de fleste er disse produkter - særligt vibratorer til kvinder - en ægte øjenåbner for mange mennesker.

Udover at du selv kan få den ene orgasme efter den anden, så kan vores udvalg af billige vibratorer også forbedre dit forhold til dit eget sexliv alene eller med partneren. Læs om de bedste vibratorer her.

Selv VIBRATOR er et begreb, som dækker over alverdens typer af sexlegetøj. Men lige akkurat denne type, er udelukkende fremstillet for at ramme dig med bløde eller kraftige vibrationer de helt rigtige steder. Med andre ord går vibrationerne ind og stimulerer dine nerver, så du opnår den ultimative nydelse.

Man kan finde disse produkter både til mænd, kvinder og par men markedet er alligevel størst til kvinderne, da de er gruppen som bruger artiklerne mest efterfulgt af mænd. Udvalget er stort, og man vil som kunde kunne finde mini vibratorer, vandtætte, magic wand (kendt fra Sex and the City), vibroæg, lydsvage, designer modeller og meget mere.

Blandt de mest populære er uden tvivl Rabbit og perle vibratorer. Dette eksklusive stykke sexlegetøj stimulerer ikke bare et punkt på kvinderne, men hele 3 punkter sådan at den bedste orgasme opnås. Klitorisen og G-punktet bliver stimuleret på samme tid alt imens hovedet på vibratoren hygger ekstra meget om G-punktet. Slutteligt går de små kanin-ører ind og stimulerer klitorisen. Ikke underligt at den er så populær hvad? :-)

Hvad skal størrelsen være?

En af de vigtigste kriterier når det kommer til valg af vibrator er størrelsen. Hvis det er første gang, du køber en vibrator eller din erfaring ikke er stor anbefaler vi, at du vælger en mindre model - især hvis formålet er indre stimulationer. Har du derimod masser af erfaring, eller ønsker du at blive fyldt mere ud, kan du med fordel vælge en af vores større vibratorer.

Hvordan skal formen være?

Formen er naturligvis en detalje, som du ikke må ignorere, når du skal købe en vibrator, da formen ofte hænger sammen med selve stimulationen. Vil du gerne ud i en stimulation af dit G-punkt, skal du vælge en model med krog eller buet form, da denne netop rammer dit G-punkt.

Hvad skal materialet være af?

Materialet spiller også en vigtig rolle, når det kommer til stimulation hvad enten det er til vagina eller klitoris. Det er af den grund en god ide at overveje, hvilket materiale, der passer dig bedst. Tag fx gummi og jelly der begge er utrolig bløde og fleksible - disse to materialer bliver ofte brugt på penisringe og kaninørerne fra rabbit vibratoren, da vibrationerne er ekstra mærkbare.

Er du mere til målrettet stimulation, skal du vælge en billig vibrator af hård plast, da du på den måde kan ramme dit eget G-punkt eller hvad du lyster. Selvom vores produkter i shoppen er af hård plast, er de alligevel dækket med blødt overtræk sådan, at du får den bedst mulige følelse under akten.

Silikone er altid en klassiker, og betragtes af mange som en luksusmateriale. Silikone er silkeblødt, og får hurtigt kropstemperatur under brug. Bemærk at du ikke må anvende silikone glidecreme med sexlegetøj af silikone - her skal du bruge en vandbaseret glidecreme for at opnå den bedste resultat.

Med batteri eller direkte i stikkontakt?

Blandt de mest populære vibratorer er de batteridrevne af slagsen, da disse er billigere at købe og de ingen genopladning skal bruge. Når batterierne er tomme, skifter man dem blot ud med nogle nye.

Vælger du at bruge genopladelige batterier, skal du være opmærksom på, at disse er en anelse større end de normale, og kan sidde fast i dit produkt. Vær altid opmærksom på hvilke batterier din vibrator bruger, samt om de medfølger i pakken.

Generelt er opladeligt sexlegetøj dyrere at købe, men fordelen er så, at det er mere teknologisk overlegent sammenlignet med de batteridrevne (normalle batterier) vibratorer. En tommelfingerregel siger, at genopladelige produkter er meget støjsvage i forhold til de batteridrevne.

Hvad er forskellen på vandtæt og stænktæt?

Det er meget vigtigt, at du lærer forskellen på begreberne vandtætte vibratorer og stænktætte vibratorer. De vandtætte af slagsen kan bruges i badet, og er nemme at rengøre, da du kan skylle dem så meget du vil. Med andre ord er de 100 % vandtætte.

Stænktætte vibratorer derimod er ikke vandtætte, og må kun tørres af med en lettere fugtig klud. Disse er ikke vandtætte, og der må af den grund ikke komme vand/fugt ind til de elektroniske dele. Du kan med fordel se under produktets detaljer, om det er vandtæt eller ej.

Larmer vibratorerne?

Selvfølgelig er en billig vibrator ikke 100 % lydløs, men rigtig mange af vores vibratorer til kvinder er så lydsvage, at du roligt kan bruge dem uden at blive opdaget, selvom der ligger nogen i værelset lige ved siden af og væggene er meget tynde. Det er nogle yderst diskrete vibrationer, som alligevel vil give dig den optimale nydelse.

Kvalitets og designervibratorer er lige sagen!

Danske kvinder er meget kvalitetsbevidste og designervarer er yderst eftertragtede, og det er ikke kun når vi snakker tøj, sko og tasker. Nej, designervarer i super lækker kvalitet har også sneget sig ned i natbordsskuffen.

Det lækre og dyre materiale samt de meget elegante udformninger med rene linjer, som er kendetegnet for designervibratorerne, er lige sagen, og det kvinderne vil have. Det med god grund! Designervibratorerne kan holde i mange år og stadig være lige så gode og flotte som nye.

Det er sexlegetøj, som man ikke skammer sig over og faktisk har lyst til at have stående fremme i stedet for at gemme det væk i skuffen. Der medfølger desuden flotte og diskrete etuier til de fleste af disse vibratorer, så du nemt kan have din vibrator med på farten uden nogen opdager det, når du eksempelvis tømmer tasken ud på disken i forretningen for at finde din pung.

Mindre
Mere
Viser 1 - 55 af 341 varer