Vandtætte Vibratorer

Der er ingen produkter i denne kategori.

Vandtætte vibratorer er til dem som har lyst til at eksperimentere med våde lege. Langt de fleste vibratorer er vandtætte, og det gør de frække lege endnu sjovere, når du må tager dit yndlings sexlegetøj med under bruseren eller badekarret. En af de store fordele ved en vandtætte vibratorer er, at den er utrolig let at gøre ren eftersom den tåle...

Vandtætte vibratorer er til dem som har lyst til at eksperimentere med våde lege. Langt de fleste vibratorer er vandtætte, og det gør de frække lege endnu sjovere, når du må tager dit yndlings sexlegetøj med under bruseren eller badekarret. En af de store fordele ved en vandtætte vibratorer er, at den er utrolig let at gøre ren eftersom den tåler vand. Husk at tjekke under tekniske detaljer om produktet er 100% vandtæt. I vores sexshop finder du modeller i alle størrelser, farver og former. Se også vores store udvalg af almindelige vibratorer.

Hvis du vil være rigtig fræk så inviterer du din partner med under bruseren, og med vandtætte vibratorer vil jeres badetur blive endnu mere lidenskabelig. Giv ham din ynglings vibrator i hånden og lad ham give dig en vidunderlig stimulation, han vil helt sikkert elske det, for det vil gøre ham ekstra ophidset så han er mere end villig til næste skridt du tager.

Billige og lækre vandtætte vibratorer

Vandtætte Vibratorer er simpelthen noget af det mest fantastiske på markedet, og noget som enhver kvinde skulle have liggende derhjemme. Med sådan en lækker sag vil din tur i badekaret eller under bruseren lige pludselig for en helt ny mening og gøre dig lykkeligere og mere afslappet end nogensinde før.

Bedste form for terapi

Har du også en travl og forholdsvis hård hverdag, så kan vi virkelig anbefale dig, at anskaffe dig en vandtæt vibrator, da denne vil kunne sørge for at afstresse dig som aldrig før. Tager du en sådan vibrator med under bruseren efter en af dine lange dage, vil du hurtig glemme, hvor slem den egentlig var, og i stedet bevæge dig ind i en overvældende rus af fuldkommen ekstase, som vil skubbe virkelighedens strabasser langt væk, og desuden give dig de bedst mulige forhold for en god nattesøvn, der gør dig klar til næste dag.

Drislende varmt vand

Når vandet drisler beroligende ned over din krop, varmer din hud og erogene zoner godt op, er det fuldkommen fantastisk at have en lille ven med sig, og vi har mange forskellige slags, så der er noget for enhver smag og folks individuelle seksuelle behov.

Mange lækre modeller

Vi har alt lige fra meget diskrete pålægningsvibratorer til lidt mere fancy g-punkts vibratorer, så der er altså mulighed for, at du kan komme til at opleve forskellige former for nydelse og orgasmer under bruseren.

Nogle oplever en fuldstændig fantastisk afslappende følelse og seksuel tilfredshed, ved at få stimuleret alle de små nervebaner, der kører rund i kroppen, med nogle intense vibrationer fra en pålægningsvibrator. Er du en af dem, vil vi virkelig råde dig til at få en, som du kan tage med i badet, det det vil gøre følelsen endnu mere intens og speciel – især hvis du også slukker det kunstige lys og tænder nogle stearinlys i stedet, da sådanne småting også er med at påvirke vores erogene zoner.

Andre har brug for en helt anden form for stimulering og måske en mere direkte en af slagsen. Her har vi heldigvis også mange vandtætte vibratorer som er yderst effektive i denne forbindelse som eksempelvis the rabbit eller en af de mange g-punkts vibratorer.

Ekstra afslapning på ferien

Anskaffer du dig en af de mange forskellige slags vibratorer der er vandtætte, kan vi kun stærkt anbefale dig, at tage den med på ferie. Det kunne sagtens tænkes, at der byder sig en mulighed for, at du og eventuelt din partner kan komme til at snige vibratoren med i poolen eller stranden, hvilket helt sikkert vil være en ganske særlig og speciel oplevelse, som blot vil gøre jeres ferie endnu mere mindreværdig og dejlig at tænke tilbage på.

Overkommelige priser

Der er vandtætte vibratorer i mange forskellige prisklasser, og der vil dermed garanteret også være en, som kan passe ind i dit budget og give dig mange års seksuel nydelse under selv at skulle gøre ret meget andet end at læne sig tilbage og tage imod.

Husk endelig glidecreme

Uanset hvor du skal bruge din vibrator – i sengen, under bruseren, i poolen m.v. – vil vi altid anbefale at have noget glidecreme ved hånden, da det vil sikre dig den bedste nydelse, og så medvirker det desuden også til, at du ikke slider på din sarte hud.

Mindre
Mere