Vandbaseret Glidecreme

Der er 26 varer.

Vandbaseret glidecreme er det perfekt tilbehør til dit sexlegetøj, det giver alle kvinder den bedste oplevelse at de lækre stimulationer som sexlegetøj giver. Om du skal bruge glidecremen til din dildo, trådløse vibrator æg eller et helt andet stykke sexlegetøj vil ikke være noget problem, da vandbaseret glidecreme gør oplevelsen meget mere glid...

Vandbaseret glidecreme er det perfekt tilbehør til dit sexlegetøj, det giver alle kvinder den bedste oplevelse at de lækre stimulationer som sexlegetøj giver. Om du skal bruge glidecremen til din dildo, trådløse vibrator æg eller et helt andet stykke sexlegetøj vil ikke være noget problem, da vandbaseret glidecreme gør oplevelsen meget mere glidende og lettere at anvende - med andre ord gør det hele oplevelsen til en leg.

Det ultimative sex oplevelse får man ved brug af glidecreme, det gør sex mere behageligt og fremmer dermed den seksuelle nydelse. Vandbaseret glidecreme er produceret under meget strenge kvalitets krav, som tilmed er dermatologisk testet, nogle er blevet tilføjet med Aloe Vera som dermed giver en yderligere positiv effekt. Derfor kan vi kun anbefale dig at bruge glidecreme til alle dine seksuelle aktiviteter for det fremmer både sundheden og nydelsen af sex, samtidig fremmer det også en langt bedre stimulerende oplevelse når du bruger dit ynglings sexlegetøj.

Mindre
Mere
Viser 1 - 26 af 26 varer