Valentinsdag

Der er 12 produkter
Viser 1 - 12 af 12 produkter
 • Clone-A-Willy Medium Skin tone
  E24277

  Du har med garanti sagt til din partner, at du godt kunne tænke dig at få hans penis som en dildo. Det har du nu muligheden for, med denne Clone-A-Willy medium skin tone, som er den originale penis-støber.

  DKK 349,00
 • Dame Products EVA Genopladelig Håndfri Klitoris VibratorDame Products EVA Genopladelig Håndfri Klitoris Vibrator
  Tilbud!
  Available
  Dame Products EVA Genopladelig Håndfri Klitoris Vibrator
  E26270

  EVA fra Dame Products er både anderledes og utrolig enkel. Den giver dig den klitoris stimulation, du leder efter, samtidig frigører den også dine hænder, så du kan bruge hænderne til andre spændende ting når du har sex med din partner.

  DKK 869,00
 • Durex Pleasure Box Limited Edition
  0636452

  Savner du at få nydelse på højt plan, kan du vælge at investere I denne Durex pleasure box. Boksen her indeholder nemlig utrolig mange spændende elementer, som kan være med til at skabe nogle sjove sexlege ved hjælp af spil og sexlegetøj. Du kan snildt drage ud på et spændende eventyr, hvor dig og din partner ikke har været før.

  DKK 169,00
 • Fetish Fantasy Vibrerende Brystvorteklemmer
  PD3620-12

  Brystlege er ofte sjove og behagelige for både kvinden og manden. Oftest bliver de brugt til forspil, men faktisk kan man lege med brystvorterne under hele forløbet – det kræver bare det helt rigtige sexlegetøj, som du kan se her. Dette frække sexlegetøj sørger for at dine eller din partners nipples bliver stimuleret. 

  DKK 239,00
 • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrerende Brystklemmer
  E26465

  Oplev pirrende fornemmelser med Fifty Shades of Grey Sweet Torture, disse lækre brystvorte klemmer er drevet af en kraftfuld bullet vibrator. Blød silikone udstyret med en ring, sørger for at de sidder perfekt om dine brystvorter, så du rigtigt kan føle den fantastiske stimulering.

  DKK 168,00
 • Icicles No. 55 Mundblæst Glas Dildo
  PD2955-00

  Et smukt håndlavet kustværk, Icicles No 55 glas dildo er behændigt buet for eksplosive g-punkt stimulationer, hver ende af skaftet kan prale sin unikke tekstur, der tilbyder uendelige muligheder, for den ultimative nydelse.

  DKK 299,00
 • Kama Sutra Oil Of Love Varmende OlieKama Sutra Oil Of Love Varmende Olie
  Tilbud!
  Available
  Kama Sutra Oil Of Love Varmende Olie
  E26903

  Den lækre, silkeagtige Oil of Love giver en delikat duft og uimodståelig varme. Den luksus olie tilføjer varme og smag til ethvert kys.

  DKK 119,00
 • Liberator Bonbon Toy Mount Sexpude
  LIB-bonbon

  Liberator bonbon sexpude, gør legen alene eller sammen med en partner lidt mere spændende, forvandel din yndlingsdildo eller vibrator til effektiv og fræk sexmaskine.

  DKK 749,00
 • Lovers Premium Massager Intense
  E22056

  Vi har alle set de her massageapparater der virkelig kan gøre en stor og nærmeste frelsende forskel for vores ømme muskler.Der findes i dag utrolig mange af dem, og imponerende mange forskellige.

  DKK 109,00
 • Lykkepose til ham
  0636363

  Den perfekte gave til ham får du lige her – her får du nemlig en lykkepose, som vil kunne gøre alle mænd glade og lykkelige. Med en lykkepose kan du være sikker på, at der er blevet taget godt hånd om ham. En lykkepose kan blive givet til en fødselsdag, fest eller andre højtider, hvor der gerne må være lidt sjov på bordet. Her kan du eventuelt kigge på...

  DKK 89,00
 • Lykkepose til hende
  0636347

  Har du svært ved at finde ud af hvad du skal give til hende, uanset om det er veninden, kæresten, konen eller en helt anden? Så kan det være at denne lykkepose er lige noget for hende. Med en lykkepose kan du nemlig være sikker på at der er blevet sat fokus på at opfylde hendes seksuelle fantasier

  DKK 89,00
 • Tickler Buddy Toyfriend Justerbar Silikone Penisring
  E26001

  Buddy Toyfriend er en elegant justerbar penisring, lavet i glat og smidig silikone med en one-click udløsningsmekanisme i ABS-plast. Placer Buddy omkring bunden eller roden af din penis og træk den sammen.

  DKK 129,00

Valentinsdag