Vagina Kugler

Der er 5 produkter
Viser 1 - 5 af 5 produkter
 • Feelztoys Eilium Pure Silcone Vibrator
  E21086

  Tro det eller ej, men nu er det muligt at få fingrene i et 3i1 stimulator æg. Med denne Eilium vibrator, har du nu muligheden for at kunne stimulere klitoris og det indre af vagina med de blide vibrerende rytmer, endvidere har du mulighed for at kunne fjerne vibratordelen, og derved bruge dette lækre æg til bækkenbundstræning

  DKK 109,00
 • Nalone Miu Miu Trådløse Vibrerende Vagina Kugler
  E24718

  Nalone Miu Miu kan prale af sine 7 vibrationer og en glat silikone belægning, disse vagina kugler toner og stimulerer samtidig for effektive og behagelige resultater. Giv fjernbetjeningen til din partner og lad ham tage kontrollen over din orgasmiske oplevelse.

  DKK 449,00
 • Rianne S Pussy Playballs Bækkenbundskugler
  E26360

  Rianne S Pussy Playballs er betående af 4 forskellige vægtede kugler der vil skabe den perfekte øvelse, til at styrke dine bækkenbundsmuskler, så du kan opleve mere kraftfulde orgasmer.

  DKK 229,00
 • Smile Vibrerende Elskovs Kugler
  0589039

  Her får du et sæt der består af to kærligheds-beads (kugler) som du kan bruge for at give dig en behagelig nydelse på tidspunkter, som du gerne vil have. Den totale længde på dette stykke frække sexlegetøj er cirka 22 cm – du får derfor noget sexlegetøj, som vil kunne fylde selv de mere erfarne piger og mænd helt op.

  DKK 249,00
 • Svakom Nova Bækkenbundskugler
  E26552

  Nova kommer i et sæt med 3 velskabte bækkenbundskugler i forskellige størrelser. Den stimulerende træning toner bækkenbundsmusklerne og giver mere intensiteveret følelse under sex.

  DKK 289,00