Erotisk Massage

Der er 18 varer.

Tilbehør til par er beregnet til dem som søger efter at få et lille ekstra pift – et ekstra, I ikke havde regnet med, men som øger nydelsen og nærværet mellem jer to som par. Det kan for eksempel være massagelys, som både dufter og giver jeg mulighed for god opvarmning gennem massage. Eller massageolie, der kan bruges både før, under og efter ak...

Tilbehør til par er beregnet til dem som søger efter at få et lille ekstra pift – et ekstra, I ikke havde regnet med, men som øger nydelsen og nærværet mellem jer to som par. Det kan for eksempel være massagelys, som både dufter og giver jeg mulighed for god opvarmning gennem massage. Eller massageolie, der kan bruges både før, under og efter akten, der sætte jeres sanser i spil.

Tilbehør til par kan også dreje sig om sexlegetøj til par, for er der noget som er blevet populært blandt mange par, så er det lige netop sexlegetøj. Flere og flere par har fundet ud af, at når deres sexliv er blevet trist og kedeligt, så kan et besøg i en sexshop afhjælpe alle par for disse problemer. Der er ingen tvivl om, at det er Fifty Shades of Grey bogen og filmen som har medvirket til at mange par søger efter ny spænding til sexlivet ved brug af sexlegetøj og sexudstyr, for ikke at nævne bondage udstyr som er blevet rigtigt populært siden trilogien Fifty Shades of Grey er udkommet. Det er naturligvis også grunden til at udvalget af tilbehør til par er så enormt som det er i dag!

Tilbehør kan noget særligt, fordi det ofte er små ting, I ikke havde regnet med, som pludselig betyder, at det her fungerer rigtig meget bedre. Det kan være kølende eller varmende læbepomader, der giver et pift til jeres oralsex, eller det kan være et massagelys, der er et sjovt alternativ til massageolier.

Massagelys lyder lidt voldsomt, men det I skal gøre er:

- tænd lyset
- lad det brænde lidt
- hæld det varme, smeltede massageolie ud over kroppen
- lad den intime massage begynde.

I skal ikke være bange for, at det gør meget ondt, for massagelyset smelter ved en lavere temperatur end stearin, og derfor bliver massagemassen ikke alt for varm.

Og hvad med en lille leg. I skal bruge en sovemaske og Shungas chokolade-maling.

- Vælg, hvem af jer, der først skal være modtager, og hvem der skal være giver.
- Modtageren sætter sovemasken på giveren.
- Modtageren bruger herefter chokolade-malingen, som hun/han smører ud på kroppen, der hvor modtageren vil have giveren til at slikke det af.
- Start langsomt ud. Det er meningen, at I langsomt skal bygge en spænding op. Pir hinanden.
- Husk, at der er masser af erogene zoner udenfor de gængse. Noget så usexet som knæhaser eller svangen på foden. Prøv jer frem, I finder helt sikkert noget nyt, der fungerer for lige præcis jer.

Mindre
Mere
Viser 1 - 18 af 18 varer