Tilbehør

Der er 15 varer.

Tilbehør til kvinder er alt det, du ikke i første omgang tænker, at du mangler. Det er de små ting, der lige giver det ekstra – et lille ekstra, som du ikke havde regnet med. De forskellige ekstra fornøjelser kan også være gode at inddrage, hvis du gerne vil inddrage alle dine sanser under sex. Det kan være ved at inddrage massagelys, massageoli...

Tilbehør til kvinder er alt det, du ikke i første omgang tænker, at du mangler. Det er de små ting, der lige giver det ekstra – et lille ekstra, som du ikke havde regnet med. De forskellige ekstra fornøjelser kan også være gode at inddrage, hvis du gerne vil inddrage alle dine sanser under sex. Det kan være ved at inddrage massagelys, massageolie eller måske en varmende eller kølende læbepomade.

Tilbehør til kvinder er blevet populært at give som gave, for det vil være med til at sætte ekstra kulør på den romantiske aften. Gaven kan gives til mange forskellige anliggender, for i dag er de fleste produkter i super flotte æsker som sagtens kan ligge under juletræet hvis det er det man ønsker.

Tilbehør til kvinder er blevet mere brugt de seneste år, og især siden Fifty Shades of Grey er udkommet er disse produkter til kvinder blevet endnu mere populært. For siden det er udkommet er salget eksploderet af frække erotiske produkter til kvinder.

Tilbehør til dig som single eller jer som par giver lige det ekstra pift – et ekstra, du/I ikke havde regnet med, men som øger nydelsen og nærværet mellem jer to som par.

Prøv en massage olie. Den kan bruges af par, der varmer hinanden op. Den kan bruges før under og efter akten, eller måske har I en aften, hvor det bare skal være for hyggen og nærværets skyld uden så meget sex indblandet.

Det kan også bruges af dig, der elsker solosex. Mange har aldrig tænkt over, at massageolie skulle være noget særligt. I Danmark har vi ikke meget tradition for massageolie under sex.

I et land som USA for eksempel er rigtig mange mænd desværre omskåret – det vil sige, at de har fået fjernet noget så sensitivt og vigtigt som deres forhud – og det betyder, at det kan være svært at dyrke sex uden brug af glidecreme/massageolie.

Danskere, der får massageolie i hånden, bliver vældig begejstrede over, hvad det kan bidrage med, og det gælder også, når der er tage om onani/solosex. Det er meget lettere at onanere, når man har smurt sine ædlere dele ind i massageolie. Alt flyder helt automatisk derudaf, og den mere ’flydende’ følelse er et plus.

For kvinder kan det være nemt nok lige at bruge lidt smørelse fra skeden, når man onanerer, men måske er du ikke en af dem, der bliver meget våd eller våd overhovedet (at blive våd er ikke automatisk det samme som at være tændt), så for dig kan massageolie være en vinder.

For mænd kan massageolie betyde, at solosex glider meget nemmere, faktisk så nemt, at du kan hive forhuden tilbage og glide hånden direkte frem og tilbage og hovedet af penis, hvilket selvfølgelig vil give en meget mere direkte stimulering.

Mindre
Mere
Viser 1 - 15 af 15 varer