Testvinder Sexlegetøj

Der er 5 varer.

Testvinder sexlegetøj, ja kært barn har mange navn, og blandt de mest populære er naturligvis testvinder sexlegetøj, Award vindere eller sågar Bedst i test dildoer. Hvad de alle sammen har til fælles er, at de på den ene eller anden måde har udmærket sig ved at vinde en test eller pris foran andet sexlegetøj indenfor samme kategori. Vi har derfo...

Testvinder sexlegetøj, ja kært barn har mange navn, og blandt de mest populære er naturligvis testvinder sexlegetøj, Award vindere eller sågar Bedst i test dildoer. Hvad de alle sammen har til fælles er, at de på den ene eller anden måde har udmærket sig ved at vinde en test eller pris foran andet sexlegetøj indenfor samme kategori. Vi har derfor i denne kategori samlet alle vores bedste testvindere, da vi ved at du ønsker toppen af poppen.

Du kan med ro i maven klikke ind på vores testvinder sexlegetøj, da du har en garanti for at produkterne på et eller andet tidspunkt, har vundet en test eller pris. Der findes rigtig meget sexlegetøj på markedet, og med disse vindere går du ikke galt i byen.

Husk for at få den bedste oplevelse af disse verdensklasse produkter anbefaler vi dig at bruge det sammen med en god glidecreme. For det er ligeså vigtigt at sørge for at det glider på den bedste måde, for så får man altid den bedste stimulation og nydelse af disse kvalitets produkter.

Testvindere indenfor We Vibe produkter

We Wibe 2 er blandt verdens mest populære par vibratorer på markedet og i 2011 blev den da også kåret til verdens mest populære sexlegetøj af EROTIXX. We Wibe 2 er helt fantastisk, da den stimulerer kvindens G-punkt og klitoris samtidigt med, at den tillader manden at trænge ind i kvindens vagina, hvorfor han også berøres og stimuleres af de effektive vibrationer. We Wibe 2 er u-formet og fungerer ved, at den smalleste side af vibratoren sættes op i kvindens vagina, hvorfor dette stykke kan nå kvindes G-punkt og give hende en skøn stimulering heraf samtidig med, at manden penetrerer hende. Den anden side berører kvindens klitoris og giver hende en stimulering heraf. Vibratoren har hele ni forskellige vibrationer og tilmed er den meget støjsvag, selvom man kører på et intenst niveau. Derudover er vibratoren vandtæt, så den kan sagtens tages med under en fræk brusetur. Siden We Wibe 2, er der da også kommet en We Wibe 3 og We Wibe 4.

We Wibe 3 er også kåret til at være verdens bedste sexlegetøj af EROTIXX og TV-programmet ”Sex Up Your Life. Forskellen fra We Wibe 2 er, at We Wibe 3 ”kun” har seks forskellige vibrationstrin, hvor We Wibe 2 har ni. Til gengæld vibrerer de seks trin hele 40 % kraftigere end de ni trin i We Wibe 2. Derudover kan We Wibe 3 styres med en trådløs fjernbetjening samt oplades med en magnetoplader, hvilket gør opladningen nem og hygiejnisk.

We Wibe 4 er en videreudvikling af Wibe 3. We Wibe 4 kan alt det, som We Wibe 3 kan, men den er forbedret endnu mere i form af materiale, design og brugbarhed. We Wibe 4 er blandt andet 30 % mindre end We Wibe 3, hvilket gør penetrering lettere og mere behagelig for manden. Derudover er selve designet og materialet af We Wibe 4 udformet, så man får større nydelse samt mindre friktion ved penetrering. Til sidst medfølger der en USB-oplader til We Wibe 4, som gør det lettere at have den med på farten.

Se alle produkter fra We Vibe.

NOA PAR VIBRATOR fra Lelo

Noa Par vibrator er designet af Lelo og er testvinder og blandt de bedste par vibratorer på markedet. Ligesom We Wibe vibratoerne stimulerer Noa par vibrator kvindes klitoris og G-punkt samtidig med, at mandens penis stimuleres ved penetrering. Noa Par vibrator fungerer ligesom We Wibe vibratorerne, ved at den smalleste side af vibratoren sættes op i kvindens vagina og giver stimuleringer af hendes G-punkt samtidig med, at manden penetrerer hende. Den anden side af vibratoren hviler på kvindens klitoris. Vibratoren har seks forskellige vibrationsmønstre, som der let kan skiftes imellem ved at trykke på toppen af vibratoren. Noa par vibrator er perfekt både til forspil og under samleje.

Bedst i test til mænd

Tenga sexlegetøj har lavet den berømte air cushion cup er en avanceret luftpudeteknologi, der garanterer en strammere og mere behagelig orgasme til mænd med penisser i alle størrelser. Dette skyldes, at de 24 små puder, der er fordelt inde i cuppen, tilpasser sig alle penisstørrelser og giver en følelse af en ægte vagina – både blød, våd og stram. Tenga Air Cushion Cup er kåret som det bedste sex legetøj til mænd og i 2011 vandt denne den da også den berømte EROTIXX award for bedste sexlegetøj.

Njoy Pure Anal Plug er en ægte vinder

Pjur Anal Plug er flere gange blevet kåret til bedst i tests med 6 ud af 6 stjerner på hjemmesiden Side6.dk. Pluggen er håndpoleret og fremstillet i medicinsk rustfrit stål, som både tåler opvarmning og nedkølning. Njoy Anal Plug måler 6 centimeter i længden og 2,5, centimeter i tykkelsen, hvilket er med til at gøre denne plug særlig velegnet til de, der stadig er på det udforskende stadie i forhold til anale lege. Der er så godt som orgasmegaranti ved Njoy Pure Anal Plug og den kan tilmed bruges både alene og sammen med en partner til pirrende lege, hvor partneren tager kontrollen.

Mindre
Mere
Viser 1 - 5 af 5 varer