Tenga

Der er 38 varer.

Tenga egg er et af verdens mest populære onani sexlegetøj til mænd. Derfor har vi også hos Alor.dk flere år i streg kåret Tenga Egg til mænd, som værende noget af det absolut bedste onani sexlegetøj. De sjove og funktionelle Tenga egg er et hit, da de er billige og sagtens kan bruges et par gange, hvis de vaskes, inden de gemmes væk til næste ga...

Tenga egg er et af verdens mest populære onani sexlegetøj til mænd. Derfor har vi også hos Alor.dk flere år i streg kåret Tenga Egg til mænd, som værende noget af det absolut bedste onani sexlegetøj. De sjove og funktionelle Tenga egg er et hit, da de er billige og sagtens kan bruges et par gange, hvis de vaskes, inden de gemmes væk til næste gang. Visuelt ligner de blot et æg, men indvendigt, finder du en blød og lækker sleeve, som stimulerer din penis indtil din orgasme indtræffer.

Køb Tenga Eggs som en ægte 6-pack eller 1 stk. Du kan også sagtens vælge at købe flere forskellige og på den måde finde ud af, hvilken en af dem som er din yndlings. Indvendigt er de nemlig alle sammen forskellige og giver derfor varierende orgasmer.

Tenga har af flere omgange vundet prisen for det mest innovative sexlegetøj indenfor onani produkter til mænd. De er simple og brugervenlige samtidig med, at de sørger for at stimulere på den helt rigtige måde.

Mindre
Mere
Viser 1 - 38 af 38 varer