Store Vibratorer

Der er ingen produkter i denne kategori.

Store vibratorer til kvinder har mange fordele. Udover at produktet er stort og fylder dig godt ud, kan du ikke komme udenom, at du bare får lidt mere for pengene. Hvis du tænder på en veludrustet mand, vil du uden tvivl også tænde på en stor vibrator. Oftest har langt de fleste modeller flere funktioner, hvilket giver dig stimulationer andre st...

Store vibratorer til kvinder har mange fordele. Udover at produktet er stort og fylder dig godt ud, kan du ikke komme udenom, at du bare får lidt mere for pengene. Hvis du tænder på en veludrustet mand, vil du uden tvivl også tænde på en stor vibrator. Oftest har langt de fleste modeller flere funktioner, hvilket giver dig stimulationer andre steder end vagina. Det er altid en god ide at undersøge hvor stor vibratoren er, da mange af vores produkter er større end hvad de ser ud til at være på billederne. Informationerne om vibratorens størrelse finder du under tekniske data. Foretrækker du uden vibrationer, anbefaler vi vores udvalg af store dildoer.

Når du anvender store vibrator er det vigtigt at du benytter en glidecreme, for store vibrator kan være en udfordring i sig selv bare at få den op, derfor et det utrolig vigtigt at bruge dem sammen med en glidecreme, så indsættelsen bliver mere behagelig.

Store fyldige vibratorer

Er du også en af de mange kvinder, som virkelig sætter pris på og oplever den alle bedste seksuelle nydelse, når du bliver fyldt helt ud og penetreres helt i dybden? Så tag endelig et kig rundt her på siden, hvor du vil finde et godt udvalg af store vibratorer, som kan hjælpe dig med netop dette.

Forskellige typer

Store vibratorer findes i mange forskellige udformninger, og der er altså både nogle som er meget virkelighedstro, nogen til stimulering af g-punktet, nogen som egner sig til stimulering af anus, m.v. Der er altså lidt for enhver smag, så smut omkring på siden og find ud af, hvad der er mest dig.

Friske farver og elegante designs

Ikke nok med at der findes mange forskellige slags store vibratorer, så kommer disse også i alverdens designs og farver. Der er i de senere år kommet langt større fokus herpå, da nutidens moderne og karrieremindede kvinder er helt vilde med at have nogle lækkerier liggende i natbordsskuffen, så længe disse har en vis elegance over sig og dermed kommer i nogle minimalistiske og diskrete designs, som snarere ligner en form for kunst. Det er lige som om, at de forbudte og beskidte tanker, som mange har omkring sexlegetøj, mere eller mindre forsvinder når sexlegetøjet ser sådan ud.

Realistiske og kinky

Men bare rolig – dig der er til de mere naturtro eller vilde udformninger og farver kan også sagtens finde en masse gode sager, som vil kunne opfylde dine behov til UG.

En tur under bruseren?

Flere af de store vibratorer her på siden er vandtætte, og giver dig derfor god mulighed for at tage disse med på oplevelse under bruseren, i badekaret, i poolen på den næste ferie, m.v. Kun fantasien sætter grænser, og vi kan klart anbefale at eksperimentere hermed, eftersom en tur under bruseren kan ændre hele oplevelsen af din store vibrator og dens egenskaber fuldstændigt.

Rengøring og hygiejne

Dette betyder også, at rengøringen af dit legetøj er super nem, da du blot kan stikke den under vandhanen eller benytte en masse rensegel, som man også kan finde her på siden, uden at der sker skade på ens nye bedste ven. Glidecreme er vigtigt!

Glidecreme er alfa omega

Vi anbefaler, at man altid anvender glidecreme ved brug af sexlegetøj, og ved køb af en stor vibrator, må vi altså virkelig understrege dette nøje, eftersom det ellers godt kan komme til at slide unødigt på den sarte hud, som man har i de intime områder. Desuden vil ens nydelse optimeres, hvis man glidningen kører helt glat uden små opbremsninger og afbrydelser.

Super billige priser!

Disse vibratorer fås til ganske overkommelige priser, uanset om du er en fattig studerende eller højtbetalt karrierekvinde. Et er dog sikkert – hver og en vibrator er alle pengene værd, og ligegyldigt hvilken en du vælger, så er det en lille pris at betale, sammenlignet med hvad den kommer til at gøre for dig og dit sexliv – om du har en partner eller ej.

Mindre
Mere