Stål Buttplug

Der er 18 varer.

Stål buttplug til mænd er til ham som er vild med skinnende overflader, runde og glatte former. En stål anal plug har ofte et meget stilfuldt design som ikke altid ligner sexlegetøj, mange gange ligner det kunst som er lavet i stål, derfor kan du også have det stående fremme på dit natbord uden at nogen vil vide at det er sexlegetøj til anal sti...

Stål buttplug til mænd er til ham som er vild med skinnende overflader, runde og glatte former. En stål anal plug har ofte et meget stilfuldt design som ikke altid ligner sexlegetøj, mange gange ligner det kunst som er lavet i stål, derfor kan du også have det stående fremme på dit natbord uden at nogen vil vide at det er sexlegetøj til anal stimulation.

En stål buttplug til mænd findes i mange forskellige størrelser, former og designs. En anal plug af stål giver dig også mulighed for at lege med temparaturen. Du kan varme den op eller køle den ned i fryseren. Før du begynder at bruge den intimt, anbefaler vi at du lægger den på indersiden af din underarm for at teste hvordan temparaturen føles.

Med stål buttplug til mænd kan du også anvende en silikonebaseret glidecreme, denne har længere glideegenskaber end en vandbaseret glidecreme. En silikone glidecreme har også den fordel at den ikke tørrer ud.

Mindre
Mere
Viser 1 - 18 af 18 varer