Sjovt Og Lækkert

Der er 9 produkter

Sjovt og lækkert kan være mange ting når det drejer sig om produkter på en sexshop. Men her på Alor tilbyder vi lidt mere end andre sexshop gør, vi giver dig nemlig mulighed for at få lidt lækkert til ganen og lidt sjov til hyggestunderne. Prøv de lækre Horny Jellymen, Candy Nipples eller de smagfulde After Dinner Willies. Hvad med en Candy Cock...

Sjovt og lækkert kan være mange ting når det drejer sig om produkter på en sexshop. Men her på Alor tilbyder vi lidt mere end andre sexshop gør, vi giver dig nemlig mulighed for at få lidt lækkert til ganen og lidt sjov til hyggestunderne. Prøv de lækre Horny Jellymen, Candy Nipples eller de smagfulde After Dinner Willies. Hvad med en Candy Cock Ring til en spændstigere erektion og en linial til at måle af effekten!

Vi har også en masse andet sjovt og lækkert her på vores sexshop, hvad med at kigge efter noget sexlegetøj til par, du vil blive vildt fascineret over det enorme udvalg der i dag er af sexlegetøj til par, som vi også kan kalde sjovt og lækkert, for det er jo lige hvad det er, for det giver jo jer nogle sjove og lækre timer sammen i soveværelset.

Skal det være ekstra lækkert så tager i samtidig en lækker glidecreme med i købet for det gør sexlegetøj til par endnu sjovere, for med glidecreme vil det hele komme til at glide endnu bedre, og jeres orgasme oplevelse vil blive endnu mere kraftfulde.

GOD FORNØJELSE FRA ALOR.DK

Mindre
Mere
Viser 1 - 9 af 9 produkter
 • After Dinner Willies
  E20627

  Står aftenen på ren hygge og mangler I noget frækt mundgodt til at gøre aftenen lidt bedre. Så er der ingen tvivl om, at disse After Dinner Willies bliver nødt til at være en del af jeres hyggeaften.

  DKK 55,00
 • Candy Love Rings
  E23702

  Bryd isen og tag dette sjove slik-legetøj med ind i soveværelset og gør det til en helt anderledes fornøjelse.

  DKK 19,00
 • Cola Boobs
  E24539

  Står du og mangler en sjov lille ekstra gave til en speciel anledning, så er Cola Boobs den perfekte ting. Dette vil bringe mange smil frem. Både fordi det er en lille sjov ting, men også fordi, at det er noget for enhver, der elsker et godt stykke slik.

  DKK 29,00
 • Cola Willies
  E24546

  Står du og mangler en sjov lille ekstra gave til en speciel anledning, så er Cola Willies den perfekte ting. Dette vil bringe mange smil frem. Både fordi det er en lille sjov ting, men også fordi, at det er noget for enhver, der elsker et godt stykke slik.

  DKK 29,00
 • Dick On A Stick
  E23335

  Nu kan det nærmest ikke blive mere sødt eller frækt. Mangler du noget frækt weekend-guf til dig og din partners hyggeaften? Vil du overraske hende med en ekstra willie, så er der her en sjov lille gave der både vil overraske, men også behage hende.

  DKK 19,00
 • Jelly Willies
  E20641

  Mangler du noget sjovt at servere til dine gæster på en hyggeligt aften. Eller til en fødselsdag, hvor der er noget spræl i, så er her lige, hvad I har brug for.

  DKK 29,00
 • Peppermint Peckers Mini
  E24542

  Når man har chancen for at lave sjov med folk, så skal man benytte den. Tilbyd en af dine kollegaer eller bekendte en mint pastil, og se dem i hovedet når de opdager, hvad det er, de putter i munden.

  DKK 19,00
 • Sexy Jelly Men
  E24545

  Står du lige og mangler en horny man og kan ikke lige finde den rigtige? Så kan du finde trøst i disse lækre Horny Jelly Men.

  DKK 29,00
 • Succulent Willie Lollipop
  E23339

  Her er en fræk lille lollipop, som du absolut bliver nødt til at smage. Dette er ikke bare en almindelig slikkepind som du kan gå ned og købe i et supermarked, for her får du virkelig en fræk stang.

  DKK 15,00

Filter by:

Producenter