Sjovt Og Lækkert

Der er 23 produkter

Sjovt og lækkert kan være mange ting når det drejer sig om produkter på en sexshop. Men her på Alor tilbyder vi lidt mere end andre sexshop gør, vi giver dig nemlig mulighed for at få lidt lækkert til ganen og lidt sjov til hyggestunderne. Prøv de lækre Horny Jellymen, Candy Nipples eller de smagfulde After Dinner Willies. Hvad med en Candy Cock...

Sjovt og lækkert kan være mange ting når det drejer sig om produkter på en sexshop. Men her på Alor tilbyder vi lidt mere end andre sexshop gør, vi giver dig nemlig mulighed for at få lidt lækkert til ganen og lidt sjov til hyggestunderne. Prøv de lækre Horny Jellymen, Candy Nipples eller de smagfulde After Dinner Willies. Hvad med en Candy Cock Ring til en spændstigere erektion og en linial til at måle af effekten!

Vi har også en masse andet sjovt og lækkert her på vores sexshop, hvad med at kigge efter noget sexlegetøj til par, du vil blive vildt fascineret over det enorme udvalg der i dag er af sexlegetøj til par, som vi også kan kalde sjovt og lækkert, for det er jo lige hvad det er, for det giver jo jer nogle sjove og lækre timer sammen i soveværelset.

Skal det være ekstra lækkert så tager i samtidig en lækker glidecreme med i købet for det gør sexlegetøj til par endnu sjovere, for med glidecreme vil det hele komme til at glide endnu bedre, og jeres orgasme oplevelse vil blive endnu mere kraftfulde.

GOD FORNØJELSE FRA ALOR.DK

Mindre
Mere
Viser 1 - 23 af 23 produkter
 • After Dinner Willies
  E20627

  Står aftenen på ren hygge og mangler I noget frækt mundgodt til at gøre aftenen lidt bedre. Så er der ingen tvivl om, at disse After Dinner Willies bliver nødt til at være en del af jeres hyggeaften.

  DKK 59,00
 • After Sex Mints
  3300003796

  Har du brug for en lille opfrisker efter sex? Så glem alt om at tage cigaretterne, men I stedet tag en af disse after sex mint-pastiller. Nyd disse dejlige sugarfri peppermynte, mens du kæmper for at få vejret igen efter den hede aktion.

  DKK 19,00
 • Candy G-String
  E20352

  Haps! Candy G-String er noget af det mest populære slik til voksne og det er der en helt simpel grund til. Her får du nemlig alt det vi simpelthen bare elsker på denne fantastiske planet. En let og forførende udsmykning af en kvindekrop, og så kan du ovenikøbet spise slik på selv og samme tid.

  DKK 49,00
 • Candy Love Rings
  E23702

  Bryd isen og tag dette sjove slik-legetøj med ind i soveværelset og gør det til en helt anderledes fornøjelse.

  DKK 19,00
 • Chokolade BodyPaint
  MSX00500526

  Du læser helt rigtigt. Her får du intet mindre end kropsmaling lavet på chokolade. Nu har du derfor muligheden for at male din partner og være intime på en anderledes og sjovere måde end måske før, samtidig med at i kan slikke det af hinanden efterfølgende.

  DKK 49,00
 • Cola Boobs
  E24539

  Står du og mangler en sjov lille ekstra gave til en speciel anledning, så er Cola Boobs den perfekte ting. Dette vil bringe mange smil frem. Både fordi det er en lille sjov ting, men også fordi, at det er noget for enhver, der elsker et godt stykke slik.

  DKK 29,00
 • Cola Willies
  E24546

  Står du og mangler en sjov lille ekstra gave til en speciel anledning, så er Cola Willies den perfekte ting. Dette vil bringe mange smil frem. Både fordi det er en lille sjov ting, men også fordi, at det er noget for enhver, der elsker et godt stykke slik.

  DKK 29,00
 • Dick On A Stick
  E23335

  Nu kan det nærmest ikke blive mere sødt eller frækt. Mangler du noget frækt weekend-guf til dig og din partners hyggeaften? Vil du overraske hende med en ekstra willie, så er der her en sjov lille gave der både vil overraske, men også behage hende.

  DKK 19,00
 • Hard Willies
  MSX 01000335

  Nu kan du få spiselige små tissemænd. I alle de gængse vingummifarver får du her vingummi penisser der absolut er perfekt som enhver fødselsdagsgave

  DKK 39,00
 • Jelly Boobs
  E20642

  Hvem kan ikke lide bryster? Vi kan nærmest ikke få nok af dem og det er jo fuldt forståeligt. Bryster er simpelthen noget der blev skabt på den bedste dag nogensinde.Om du kan lide at røre ved dem, slikke på dem eller noget helt andet må du selv tænke dig til, så kan du her få lov til at spise en håndfuld bryster.Disse små brysthapsere er mere eller...

  DKK 29,00
 • Jelly Willies
  E20641

  Mangler du noget sjovt at servere til dine gæster på en hyggeligt aften. Eller til en fødselsdag, hvor der er noget spræl i, så er her lige, hvad I har brug for.

  DKK 29,00
 • Marshmallow Willies
  E23342

  Overrask din partner, veninde eller din ven med en kop varm kakao i den kolde tid – hvilket nærmest er 300 dage om året her i Danmark, og placer en elegant penisformet skumfidus i deres varme drikSjældent sætter noget gang i festlighederne som en penis i din mad og drikke. Du kan eventuelt også krydre fredagsslikket med sådan en lille håndfuld tissemænd,...

  DKK 39,00
 • Penis Pasta
  E20295

  Det gør ikke noget at du ikke er et gastronomisk vidunder. De fleste kan vel lave pasta, og selv hvis du ikke kan lave pasta, så gør det ikke så meget i dette tilfælde.

  DKK 39,00
 • Penis Slikpung
  E20487

  Her er der lidt lækkert til dem der forguder den smukke herrekrop. Der findes utrolig meget forskelligt du kan beklæde dig med for at pifte dit sexliv op, og det meste er dog noget der passer til kvindernes kroppe.Men nu er der altså kommet noget til mændene også!

  DKK 49,00
 • Penisform til spejleæg
  MSX01000340

  Forestil dig at efter du har været sammen med din partner, så vil du gerne forkæle ham/hende lidt og vil derfor lave morgenmad til jer. Det klassiske er æg og bacon, som er en sikker vinder hos alle.

  DKK 29,00
 • Peppermint Peckers Mini
  E24542

  Når man har chancen for at lave sjov med folk, så skal man benytte den. Tilbyd en af dine kollegaer eller bekendte en mint pastil, og se dem i hovedet når de opdager, hvad det er, de putter i munden.

  DKK 19,00
 • Sexy Jelly Men
  E24545

  Står du lige og mangler en horny man og kan ikke lige finde den rigtige? Så kan du finde trøst i disse lækre Horny Jelly Men.

  DKK 29,00
 • Shunga Erotic Oriental Crystals
  T-276700

  Det er en sand skat fra havet når får en hud så blød som aldrig før. Få fornemmelsen af at din hud bliver født på ny når du tager dig et dejligt langt karbad med disse fantastiske krystaller.

  DKK 199,00
 • Slik BH
  E20392

  Hvis du sidder lige nu som kvinde og tænker blot en lille smule om det kunne være sjovt at fortælle partneren derhjemme, at du har købt noget frækt undertøj, hvorefter ud tager denne lækre BH på og forføre dem herefter. Så ja, det er virkelig sjovt, og det skal nok også give en ganske forførende effekt og tilføje en lidt lummer stemning samtidig.

  DKK 49,00
 • Spiselige Brystvorte Kvaster
  E23348

  Du behøver ikke at lede længere hvis du søger noget der gør brysterne til højdepunktet i den seksuelle stemning. Føl dig som en rigtig lækkerbisken og prøv disse spiselige brystvorte kvaster.De er behagelige at have på, de er hurtigt at tilvænne sig (selvom de nok skal blive spist hurtigt), og så er de utrolig farverige.

  DKK 34,99
 • Succulent Willie Lollipop
  E23339

  Her er en fræk lille lollipop, som du absolut bliver nødt til at smage. Dette er ikke bare en almindelig slikkepind som du kan gå ned og købe i et supermarked, for her får du virkelig en fræk stang.

  DKK 15,00
 • ToyJoy Rød Romantisk Gave Sæt
  3006010105

  Mangler du en gave, er dette dette et gavesæt du altid kan give til dine venner eller veninder. Når du har givet gaven kan du være sikker på, at modtageren af gaven vil gå en spændende tid i møde, hvor blandt andet soveværelset er meget mere livligt. (så hvis det er en roommate, kan gaven genovervejes)

  DKK 249,00
 • Vingummi Kærlighedsringe
  MSX01000337

  En revolutionerende udgave af en penisring. Disse Love Rings påføres penissen ved fuld erektion, og fungere derved so en penisring. Den sørger altså for at hele oplevelsen bliver mere følsom, samtidig med at sædudgangen bliver ”forsinket”. Med andre ord, så holder han sig lidt længere i sengen.

  DKK 19,00

Filter by: