Sjovt Og Lækkert

Der er 26 varer.

Sjovt og lækkert kan være mange ting når det drejer sig om produkter på en sexshop. Men her på Alor tilbyder vi lidt mere end andre sexshop gør, vi giver dig nemlig mulighed for at få lidt lækkert til ganen og lidt sjov til hyggestunderne. Prøv de lækre Horny Jellymen, Candy Nipples eller de smagfulde After Dinner Willies. Hvad med en Candy Cock...

Sjovt og lækkert kan være mange ting når det drejer sig om produkter på en sexshop. Men her på Alor tilbyder vi lidt mere end andre sexshop gør, vi giver dig nemlig mulighed for at få lidt lækkert til ganen og lidt sjov til hyggestunderne. Prøv de lækre Horny Jellymen, Candy Nipples eller de smagfulde After Dinner Willies. Hvad med en Candy Cock Ring til en spændstigere erektion og en linial til at måle af effekten!

Vi har også en masse andet sjovt og lækkert her på vores sexshop, hvad med at kigge efter noget sexlegetøj til par, du vil blive vildt fascineret over det enorme udvalg der i dag er af sexlegetøj til par, som vi også kan kalde sjovt og lækkert, for det er jo lige hvad det er, for det giver jo jer nogle sjove og lækre timer sammen i soveværelset.

Skal det være ekstra lækkert så tager i samtidig en lækker glidecreme med i købet for det gør sexlegetøj til par endnu sjovere, for med glidecreme vil det hele komme til at glide endnu bedre, og jeres orgasme oplevelse vil blive endnu mere kraftfulde.

GOD FORNØJELSE FRA ALOR.DK

Mindre
Mere
Viser 1 - 26 af 26 varer