Silikone Glidecreme Til Par

Der er 1 produkt.

Silikone glidecreme til par er den blødeste type glidecreme, som I kan få, og her på siden finder I nogle forskellige slags, som vi klart kan anbefale jer at prøve. Silikone glidecreme til par er helt klart at foretrække, når I skal have længerevarende sex – uanset om det er med eller uden brug af kondom – eftersom det ikke tørre ud, men derimod...

Silikone glidecreme til par er den blødeste type glidecreme, som I kan få, og her på siden finder I nogle forskellige slags, som vi klart kan anbefale jer at prøve. Silikone glidecreme til par er helt klart at foretrække, når I skal have længerevarende sex – uanset om det er med eller uden brug af kondom – eftersom det ikke tørre ud, men derimod har de en langvarige glideegenskaber, som forhindrer jer i unødige afbrydelser. Desuden vil I med en god glidecreme undgå, at den sarte hud på jeres intime områder vil blive ømme og får slidmærker efter en masse seksuelle oplevelser. Derudover er glidecremen fantastisk at have ved hånden til det sensuelle forspil med en lækker omgang kropsmassage, der med garanti kan få jer i stødet til en skøn aften med seksuelle oplevelser.

Silikone glidecreme til par findes i flere varianter og de mest populære varianter dem finder du lige netop her i vores online sexshop, for vi ved hvor vigtig det er når I har sex at det glider bedre, og når det glider bedre vil i også få en ekstra fantastisk nydelse når i har sex sammen.

Mindre
Mere
Viser 1 - 1 af 1 vare