Silikone Glidecreme

Der er 13 varer.

Silikone glidecreme er blandt de bedste glidecremer der er på markedet. og de kan bruges af både kvinder og mænd, alene eller sammen med en partner. De har en meget høj glideevne, og tørrer aldrig ud - af den grund holder en flaske i rigtig lang tid. Om du har brug for lidt ekstra smørelse til onani, sex eller massage spiller ingen rolle, da sil...

Silikone glidecreme er blandt de bedste glidecremer der er på markedet. og de kan bruges af både kvinder og mænd, alene eller sammen med en partner. De har en meget høj glideevne, og tørrer aldrig ud - af den grund holder en flaske i rigtig lang tid. Om du har brug for lidt ekstra smørelse til onani, sex eller massage spiller ingen rolle, da silikone glidecreme kan det hele. Vær opmærksom på at disse ikke må bruges til sexlegetøj. Du kan også bruge disse glidecremer efter en intim barbering, og det viser blot hvor alsidige silikonen egentlig er.

Hvis det drejer sig om at i vil have det til at glide bedre når i har sex, så er det lige netop en silikone glidecreme i skal på indkøb efter, for den hjælper jer til at sex vil føles endnu bedre. Den har nemlig rigtig gode glideegenskaber og på den måde vil jeres oplevelse blive endnu bedre ved sex.

Mindre
Mere
Viser 1 - 13 af 13 varer