Silikone Dildo

Der er 20 varer.

Silikone dildoer er til dem som ønsker sig sexlegetøj med en god fleksibilitet, der samtidig er blødt og behagelighedt, og det er jo lige netop det som er kendetegnet ved en silikone dildo. Den bløde overflade af den medicinske silikone giver dildoen en ergonomisk form der vil give dig en stimulation i verdensklasse. Udover at disse silikone dil...

Silikone dildoer er til dem som ønsker sig sexlegetøj med en god fleksibilitet, der samtidig er blødt og behagelighedt, og det er jo lige netop det som er kendetegnet ved en silikone dildo. Den bløde overflade af den medicinske silikone giver dildoen en ergonomisk form der vil give dig en stimulation i verdensklasse. Udover at disse silikone dildoer hverken er kolde eller ubehagelige at bruge, er de samtidig også utrolig nemme at rengøre.

Her i vores online sexshop har vi samlet nogle af de bedste der er på markedet, og vi har samlet dem alle på vores webshop, så du kan give dig selv, din partner eller en ven den perfekte drømme dildo.

Efter 2 - 5 minnutter vil din silikone dildo få samme temperatur, som resten af din krop, og du vil for alvor mærke hvor fantastisk den medicinske silikone egentlig er sammenlignet med andet sexlegetøj.

Når du bruger silikone dildoer er det vigtigt, at du KUN bruger dem sammen med en vandbaseret glidecreme, for sexlegetøj lavet af silikone må ikke benyttes sammen med en silikonebaseret glidecreme. Vi vil anbefale dig at investere i en vandbaseret glidecreme når du er på indkøb efter en silikone dildo, for dildoer giver den bedste oplevelse når de bruges sammen med en glidecreme.

Mindre
Mere
Viser 1 - 20 af 20 varer