Fleshlight Pink Butt Original Masturbator

Fleshlight Fleshlight

Fleshlight har designet og udviklet Fleshlight Pink Butt Original Masturbator, et genialt onaniprodukt til dig som tænder på fræk analsex, og som gerne vil have den ultimative onanioplevelse.

Flere detaljer

På lager 1-2 dages levering

449,00 DKK

Tænder du også på fræk analsex? Analsex er i dag ganske populært og noget mange nyder med glæde. Men nu er det også muligt at nyde god analsex i forbindelse med onani! Fleshlight har designet og udviklet Fleshlight Pink Butt Original Masturbator, et genialt onaniprodukt til dig som tænder på fræk analsex, og som gerne vil have den ultimative onanioplevelse.

Ikke nok med det, Pink Butt er ekstra stram, og dermed det oplagte onaniprodukt til dig som gerne vil have følelsen af ekstra stram analsex i forbindelse med onani. Der er virkelig tale om et "must have" produkt for enhver som elsker fræk analsex.

Pink Butt Original er designet af populære Fleshlight, og er lavet af en silikone i verdensklasse, det er ganske tydeligt at Fleshlight ikke går på kompromis med kvaliteten, og det er givetvis også derfor at de har opnået en velfortjent status, som den bedste producent af onaniprodukter til mænd.

Ud over at designet er super lækkert og indbydende, så er det mest imponerende faktisk den realistiske følelse som for eksempel Pink Butt Original giver. Det er vitterlig meget tæt på den skønne følelse du oplever i forbindelse med rigtig analsex.

Det kan også være super frækt at anvende Fleshlight Pink Butt Original Masturbator sammen med en partner, det kan begge parter få stor glæde og ophidselse ud af, og der er bestemt mange par som nærmest dagligt anvender frække onaniprodukter i forbindelse med sex eller onani. Det er desuden muligt selv at justere stramheden, og dermed kan du let opnå præcis den følelse om stramhed som du finder optimal og passende for dig. Pink Butt er i øvrigt et produkt der kan anvendes af stort set alle mænd uanset størrelse på penis.

Du kan med fordel rengøre Pink Butt efter brug, det tager blot få minutter, men så vil produktet til gengæld holde år efter år. Vask din Pink Butt Original i varmt vand og anvend Fleshlight Wash samt Fleshligt Pulver, så forbliver produktet i den bedste kvalitet og stand.

Materiale : Real Feel Super Skin
Længde : 25,4 cm
Diameter : 0,7 - 1,9 cm

Bedømmelse 
23-09-2022

NUMMI

OMG godt være det er et sexlegetøj men alligevel er det den absolut bedste og mest guddommelige lillebitte meget meget snævre NUMSE jeg nogensinde har og kommer til at prøve åhhh hvor jeg dog ELSKER den lillebitte pige NUMSE såå vanvittig meget

Skriv din anmeldelse! !

Skriv en anmeldelse

Fleshlight Pink Butt Original Masturbator

Fleshlight Pink Butt Original Masturbator

Fleshlight har designet og udviklet Fleshlight Pink Butt Original Masturbator, et genialt onaniprodukt til dig som tænder på fræk analsex, og som gerne vil have den ultimative onanioplevelse.