kontakt@alor.dk

Vi vil altid svare alle e-mails indenfor 24 timer alle hverdage
Ring alle hverdage
mellem 10.00 - 15.00

22 55 90 39

Marie Johansen
Kunderservice ansvarlig
Kundeservice

Sexlegetøj Til Mænd

Sexlegetøj til mænd det er lige netop det vi har et stort udvalg af her på Alor.dk, og det er uanset om du er heteroseksuel eller homoseksuel. Vi har her på siden en masse forskellige typer sexlegetøj til mænd, som med garanti vil give dig mange fantastiske oplevelser. Som mand kan man få ekstrem nydelse samt orgasmer ved brug af vores onani sexlegetøj så som en kunstig vagina m.m. fra producenten Fleshlight, men bestemt også ved at bruge vores anal sexlegetøj til mænd, som eksempelvis en anal plug eller prostata vibrator, der faktisk vil kunne få dig til at komme, helt uden at røre penis.

Et andet populært produkt er penisringe, der giver fastere og hårdere erektioner. Denne sides produkter er alle af rigtig god kvalitet, og de fås i et utal af forskellige størrelser, udformninger, materialer og prisklasser – med andre ord er der altså lidt for enhver smag, og med garanti noget for dig.

Vi fører også nogle af de bedste produkter, som giver dig en større penis i form af diverse penis forlængere.

Derudover kan du lave din egen dildo, som en 99% naturtro afstøbning af din egen penis.

Viser alle


Copyright 2012 - 2016 Alor.dk v/FKT Invest ApS – Nørrebro 18 - 9881 Bindslev - CVR. Nr. 36 44 90 39 - e: kontakt@alor.dk . Kundeservice: 22 55 90 39
Fa 10% rabat - Klik her
Køb nu – betal, når du vil

Med ViaBill kan du købe dine varer nu og betale, når du vil. Det er sikkert, helt enkelt og ganske rente- og gebyrfrit. Webshoppen sender dig varerne, og du betaler for dit køb i det tempo, der passer dig. Læg blot varerne i kurven, og vælg ViaBill som betalingsform.

  • Rente- og gebyrfri delbetaling
  • Få varerne, inden du betaler
  • Betal, når det passer dig