Mænd

Mænd

Der er 326 varer.

Sexlegetøj til mænd det er lige netop det vi har et stort udvalg af her på Alor.dk, og det er uanset om du er heteroseksuel eller homoseksuel. Vi har her på siden en masse forskellige typer sexlegetøj til mænd, som med garanti vil give dig mange fantastiske oplevelser. Som mand kan man få ekstrem nydelse samt orgasmer ved brug af vores onani sex...

Sexlegetøj til mænd det er lige netop det vi har et stort udvalg af her på Alor.dk, og det er uanset om du er heteroseksuel eller homoseksuel. Vi har her på siden en masse forskellige typer sexlegetøj til mænd, som med garanti vil give dig mange fantastiske oplevelser. Som mand kan man få ekstrem nydelse samt orgasmer ved brug af vores onani sexlegetøj så som en kunstig vagina m.m. fra producenten Fleshlight, men bestemt også ved at bruge vores anal sexlegetøj til mænd, som eksempelvis en anal plug eller prostata vibrator, der faktisk vil kunne få dig til at komme, helt uden at røre penis.

Et andet populært produkt er penisringe, der giver fastere og hårdere erektioner. Denne sides produkter er alle af rigtig god kvalitet, og de fås i et utal af forskellige størrelser, udformninger, materialer og prisklasser – med andre ord er der altså lidt for enhver smag, og med garanti noget for dig.

Vi fører også nogle af de bedste produkter, som giver dig en større penis i form af diverse penis forlængere.

Derudover kan du lave din egen dildo, som en 99% naturtro afstøbning af din egen penis.

Mindre
Mere
Viser 1 - 55 af 326 varer