Kvinder

Der er 1143 produkter

Sexlegetøj til kvinder det er rigtigt populært, og det er der jo heller ikke noget at sige til, for de kvinder der bruger det finder virkelig ud af hvor lækre orgasmer det egentlig kan give kvinder. Hos Alor finder du noget af det mest populære sexlegetøj til kvinder på markedet. Vi har samlet de bedste og mest eftertragtede produkter fra produc...

Sexlegetøj til kvinder det er rigtigt populært, og det er der jo heller ikke noget at sige til, for de kvinder der bruger det finder virkelig ud af hvor lækre orgasmer det egentlig kan give kvinder. Hos Alor finder du noget af det mest populære sexlegetøj til kvinder på markedet. Vi har samlet de bedste og mest eftertragtede produkter fra producenter over hele verden - på den måde kan du være sikker på, at finde et eller flere stykker sexlegetøj efter din smag. Langt de fleste af de nedenstående produkter er til kvinder, men nogle kan naturligvis også anvendes sammen med partneren. Vi bestræber os på at have sikkert og lækkert sexlegetøj til kvinder, uden at det går udover kvaliteten. Du kan blandt andet finde alt fra dildoer, vibratorer til glidecreme og meget mere.

Kvinder der bruger sexlegetøj oplever også at have et sundere sexliv, men det hjælper også med til at partneren bliver mere interesseret i de romantiske aftener. For der er ikke noget som er mere ophidsende end at få lov til at afprøve forskelligt sexlegetøj på kvinden i sit liv.

Mindre
Mere
Viser 1101 - 1143 af 1143 produkter
 • You2Toys Anal Finger Buttplug
  O518522

  You2Toys Anal Finger Buttplug er perfekt til nybegynderne der ønsker at eksperimentere med anal stimulation på en effektiv måde.

  DKK 39,00
 • You2Toys Backdoor Lovers Anal Anchor Plug
  0504602

  Her får du de tanker, som alle der elsker at få stimuleret deres anus mangler. Dette sorte analplug passer på næsten alle – og har alle de funktioner, som du behøver for at få en dejlig oplevelse. Ankeret er et populært udryk for analplugs, hvilket skyldes den måde som de er blevet formet på.

  DKK 69,00
 • You2Toys Beaver Perle Vibrator
  O559717

  You2Toys Beaver Perle Vibrator er en effektiv men nænsom alt-i-en vibrator til kvinder i alle aldre. Dette stykke sexlegetøj har alle de klassiske egenskaber, hvilket sikrer dig massevis af sjove timer i sengen, hvad enten det er som forspil eller vaginale lege.

  DKK 475,00
 • You2Toys Begynder Analsæt
  0509809

  Analsex er for mange et stort tabu – men det behøver det ikke være. I dag lever vi en moderne tid, hvor alle har mulighed for at gøre det de gerne vil. Har du fantasier om at lege med dit anus, kan vi derfor være dig meget behjælpelige.

  DKK 149,00
 • You2Toys Big Jelly Realistisk Vibrator
  O550353

  You2Toys Big Jelly Realistisk Vibrator kan prale af sine kraftfulde vibrationer og den herlige størrelse. Du vil elske de dunkende årer og det velskabte hoved.

  DKK 249,00
 • You2Toys Black Panther
  0555509

  Denne Black Panther er en vibrator, som du ikke kan sammenligne med nogle andre dildoer. Her får du nemlig hele 31 cm, som næsten kan blive betragtet som værende en stødespecialist. En rigtig stødespecialist som denne giver dig mulighed for at opnå bedre og ikke mindst meget sjovere sexlege, som kan være med til at genopfriske alle de soveværelser der er...

  DKK 149,00
 • You2Toys Candy Lover
  0526088

  Savner du en dildo som du altid blot kan tage frem når du har lyst, kan denne Candy Lover være lige sagen for dig. Designet er naturligt jelly, hvilket betyder at den er meget fleksibelt at bruge for at du kan få stillet dine lyster.

  DKK 129,00
 • You2Toys Clit Sucker
  0521558

  Har du tænkt på om du nogensinde kunne få en oplevelse, som du ellers normalt kun ville kunne få med en tunge? Så kan vi her præsentere dig for You2Toys helt egen clit sucker. Dette sexlegetøj er blevet lavet for at levere en sensationel oplevelse, som du ikke vil undvære når først du har prøvet den inde i soveværelset (eller, takket være størrelsen – der...

  DKK 169,00
 • You2Toys Colour Strap-On Dildo
  O522740

  You2Toys Colour Strap-On Dildo er til dig der vil have muligheden for at prøve flere forskellige ting i sengen. Med 3 forskellige jelly dildoer får du chancen for at opnå nydelse på mange forskellige måder.

  DKK 439,00
 • You2Toys Crystal Duo Dobbelt Dildo
  O514810

  You2Toys Crystal Duo Dobbelt Dildo er en ganske særlig dildo i meget fleksibelt, hvorfor du hermed får mulig for eksempelvis at få nydelse både vaginalt og analt på samme tid.

  DKK 189,00
 • You2Toys Diamant Analplug
  0516309-1

  Dette er en fræk analplug fra You2Toys. Denne analplug er utrolig nem at anvende, til trods for at dens størrelse er mere end den gennemsnitlige analplug. Den har en spids oppe i toppen som gør at oplevelsen vil være meget mere behagelig, da du ikke skal slås om at få den indført ind i anus. Ja, køber du denne diamant analplug, kan du være sikker på at få...

  DKK 59,00
 • You2Toys Double Dolphin
  0562190

  Double Dolphin er en mester indenfor stimulation af både vagina, og ikke mindst klitoris. Med den lækre 3-trins vibratorfunktion, får du muligheden for at vælge lige præcis dén vibration, eller pirrende pulsering, som du bedst kan lide. Herudover kan du styre dildoen og klitorisvibratoren separat, så du ikke skal gå på kompromis med din nydelse.

  DKK 299,00
 • You2Toys European Lover Small
  0503606

  Savner du en naturtro dildo, som du kan bruge når du er liderlig og bare gerne vil have stillet din lyst? Så er denne europæiske elsker lige det du har gået og ledt efter. Dildoen er blevet lavet i blødt PVC, men er naturligvis phtalatfrit for at sikre den gode beskyttelse mod kroppen.

  DKK 125,00
 • You2Toys Fist plug
  0517690

  Denne You2Toys fist plug er en sort butt plug, som er formet som en knytnæve. Har du nogensinde drømt om at få en helt knytnæve ind i dig, er dette lige det sexlegetøj du står og savner. Denne buttplug er utrolig fleksibel og udstyret med en stærk sugeevne som skal være med til at gøre hele oplevelsen lidt sjovere og mere spændende.  

  DKK 249,00
 • You2Toys Galaxia Red G-punkts Dildo
  O523992

  You2Toys Galaxia Red G-punkts Dildo er en smart og meget alsidige dildo, der er velegnet til langt de fleste kvinder og måske også nogle mænd.

  DKK 89,00
 • You2Toys Gold Rush
  0555240

  Ønsker du en knap så stor vibrator, men hvor du er garanteret nydelse på højt plan? Så kan denne effektive og elegante vibrator fra You2Toys være lige noget for dig. På grund af dens design, som er skinnende – men dog ikke af guld – kan du nemt have den med lige der, hvor du gerne vil have den. Den er guldfarvet.

  DKK 79,00
 • You2Toys Icebreaker Perle Vibrator
  O558664

  Denne pragtfulde You2Toys Icebreaker Perle Vibrator med kaninører burde høre hjemme hos enhver kvinde, der elsker sexlegetøj. Icebreaker er en vaskeægte perle vibrator, og er blandt det mest købte sexlegetøj på nettet.

  DKK 379,00
 • You2Toys Intimate Anal Douche
  O526509

  En flot anderledes intimsprøjte er, hvad denne You2Toys Intimate Anal Douche er. Intim douche kan være et perfekt krydderi til sexlivet.

  DKK 149,00
 • You2Toys Jerry Giant Realistisk Sugekop Dildo
  O502421

  You2Toys Jerry Giant Realistisk Sugekop Dildo har et meget realistisk udseende, til en naturtro og dyb udfyldning.

  DKK 189,00
 • You2Toys King Size Balls Bækkenbundskugler
  O523526

  Oplev en fantastisk orgasme, som kun kan nås ved at bruge disse You2Toys King Size Balls Bækkenbundskugler. Elskovskuglerne har en diameter på 4,5 cm. Når de er så store, får du nemmere en orgasme og er med til at øge spændingen i sexlivet.

  DKK 119,00
 • You2Toys Klit Kiss Klitoris Pumpe
  O503886

  Denne You2Toys Klit Kiss Klitoris Pumpe kan du bruge på alle dine erogene zoner. Pumpen og sugekoppen kan du placere netop der, hvor du ønsker. Den suger blodet ud til din erogene zone, og derved øges følsomheden. På den måde er det muligt at opnå dybere og meget mere intense orgasmer.

  DKK 129,00
 • You2Toys Lady Finger Mini Vibrator You2Toys Lady Finger Mini Vibrator
  Tilbud!
  Available
  You2Toys Lady Finger Mini Vibrator
  O560391

  Hvis du søger en fræk og effektiv vibrator, kommer du ikke til at gå galt i byen med den berømte You2Toys Lady Finger Mini Vibrator.

  DKK 79,00 DKK 99,00 -DKK 20,00
 • You2Toys Latin Lover
  0523127

  Denne Latin Dildo har et udseende der ligner en ægte penis. Du vil næsten ikke kunne kende forskel, og så har den også et strejf af eksotiske gener. Du kan altså tage denne dildo og virkelig ligge og fantasere om ham den frække latino fyr du har mødt.

  DKK 149,00
 • You2Toys Love Shower Anal Douche
  O527335

  Leder du efter en fræk intimsprøjte, så er You2Toys Love Shower Anal Douche lige sagen. Sprøjten giver en stimulerende fornemmelse uden sidestykke.

  DKK 119,00
 • You2Toys Mini Intim Anal Douche
  O527149

  Med You2Toys Mini Intim Anal Douche skal du nok få nogle sprøjtende lækre oplevelser. Den frække sprøjte kan bruges til sjove lege eller til anal udskylning.

  DKK 125,00
 • You2Toys Onyx Klassisk Vibrator
  O551457

  Her har du en super vibrator, som du endda kan få til en virkelig billig pris. Onyx Vibratoren er en favorit hos Alor. Den ser ikke ud af meget, men den er lidt af en darling, for den er effektiv.

  DKK 89,00
 • You2Toys Pascha
  0556769

  Hvis du godt kunne tænke dig en vibrator og en dildo, som du kan være sikker på kan fylde dig helt ud, er denne Pascha fra mærket You2Toys det du står og leder efter. You2Toys er kendt for at lave sexlegetøj, som stille alle tilfredse

  DKK 199,00
 • You2Toys Pink Leaf Silikone Rabbit Vibrator You2Toys Pink Leaf Silikone Rabbit Vibrator
  Tilbud!
  Available
  You2Toys Pink Leaf Silikone Rabbit Vibrator
  O577391

  You2Toys Pink Leaf Rabbit Vibrator, er en pink g-punkts vibrator i en flot pink farve og et stilfuldt design. Den er 100% vandtæt og kan roligt tages med i badet, hvis du ønsker dette. Kan bruges som et frækt forspil sammen med din partner, inden i elsker i dobbeltsengen.

  DKK 189,00 DKK 549,00 -DKK 360,00
 • You2Toys Play By Night
  0577898

  En vibrator er altid god at have ved hånden, særligt når man føler sig I humør til at have det lidt sjovt. Vil du gerne være en af dem der leger frækt om aftenen, kan denne vibrator fra You2Toys være din perfekte ledsager

  DKK 189,00
 • You2Toys Real Deal Giant
  Tilbud!
  Available
  You2Toys Real Deal Giant
  05524530000

  Har du brug for den helt rigtige dildo for at kunne blive underholdt nok, når du er I det frække humør? Så er denne store dildo fra You2Toys lige det du står og leder efter. Med hele 31 cm kan du blive taget så langt, som du har lyst til. Derudover udgør dildoen også 4,5 cm i omkredsen, hvilket vil kunne tilfredsgøre selv den vildeste pige.

  DKK 99,00 DKK 149,00 -DKK 50,00
 • You2Toys Real Deal Slim
  0550949

  Har du lyst til at blive forkælet af en professionel vibrator? Så er denne real deal Slim lige noget for dig. Som navnet rigtig antyder er der sat stor fokus på realismen ved denne vibrator, og det gør at du får det meget sjovere, når du skal i gang med at tilfredsgøre dig selv. 

  DKK 109,00
 • You2Toys Shag Me Strap-On Dildo
  O505900

  Den yderst frække og realistiske You2Toys Shag Me Strap-On Dildo i hudfarve, er perfekt til de frække rollelege mellem hende og hende, når der skal eksperimenteres i soveværelset. Shag Me er lavet i blød PVC, som selvfølgelig er ftalatfrit, så hverken du eller din partner tager skade, ved brug af produktet.

  DKK 229,00
 • You2Toys So Real Strap-On Dildo
  Tilbud!
  Available
  You2Toys So Real Strap-On Dildo
  O524387

  You2Toys So Real Strap-On Dildo ligner til forveksling en rigtig penis, da den er udstyret med bade årer og testikler. Farven er en realistisk hudfarve. Dette gør at den er perfekt til rollelege, og dens længde på 18,5 cm, og diameter på 4-5 cm gør, at den kan tilfredsstille de fleste.

  DKK 299,00 DKK 499,00 -DKK 200,00
 • You2Toys Switch Strap-On Dildo
  O521450

  You2Toys Switch Strap-On Dildo er en realistisk dildo, der ligner en rigtig penis, siden den er udstyret med både pung og årer.

  DKK 225,00
 • You2Toys Sæt Dig Og Nyd
  0565377

  Savner du følelsen af at sætte dig ned over en lækker og fræk penis? Det er nu muligt, med denne frække oppustelige sex- og onanipude.

  DKK 249,00
 • You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo
  O523054

  Denne You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo kan bidrage med stor nydelse til dig og en eventuel partner. Dobbelt dildoen er fremstilet i et blødt materiale, hvilket betyder, at den er utrolig fleksibel, hvorfor den altså vil kunne bøjes nok til at kunne give dig både anal- og vaginal stimulering på en gang.

  DKK 225,00
 • You2Toys Underground Analplug Small
  0502456

  En perfekt analplug til nybegynderen der gerne vil lege med sine analfetish. Denne analplug er det perfekte værktøj, som hjælper dig i gang med at indfri alle dine seksuelle tanker og drømme. 

  DKK 89,00
 • You2Toys Universal Sucker
  O559806

  You2Toys Universal Sucker er et frækt stykke sexlegetøj, der kan sende dig ind til orgasmer, du ikke har oplevet før.

  DKK 179,00
 • You2Toys Vibrating Vagina Sucker
  O564915

  You2Toys Vibrating Vagina Sucker er perfekt til alle kvinder, da denne vagina pumpe, der er fremstillet i høj kvalitet, er lavet til at kunne give glæde til alle typer kvinder.

  DKK 249,00
 • You2Toys Wet and Horny Anal Douche
  O528668

  Vil I lege doktor, så vil You2Toys Wet and Horny Anal Douche helt klart kunne inspirere jer til frække, seksuelle doktorlege.

  DKK 119,00
 • Zado Fetish G-string med 2 dildoer
  020005121110

  G-strengen har 2 aftagelige dildoer, en anal og en vaginal, som let og enkelt kan tages af og sættes på igen, ved hjælp af simple trykknapper. Her kan du altså vælge om du vil have begge dildoer i på samme tid, en enkelt eller slet ingen. 

  DKK 899,00
 • Zado Læder G-streng med 3 Strap-On Dildoer
  20003341110

  Denne frække Zado Læder G-streng med 3 Strap-On Dildoer, og kan justeres alt efter hvem der bærer den - så maksimal nydelse opnås hver gang. Dette sikrer også at g-strengen ikke sidder stramt eller ubehageligt, under brug.

  DKK 1.399,00
 • Zumio
  E28331

  Zumio er det helt nye der skal give dig nydelse fra startsekundet og til slut på en helt uforglemmelig måde. Uanset om du har lyst til en lang orgasme, en lille hurtig eller noget ekstra forkælelse en stille aften, så er den helt perfekt til det hele.De forskellige vibrationsindstillinger er ikke bare indstillinger for vibrationen ved Zumio. 

  DKK 999,00

Kvinder

Filter by: