Sex Piske

Der er 6 varer.

Sex piske det er netop hvad du finder et bredt udvalg af her på Alor.dk! Der er ikke noget mere pirrende end et klask med en læder sex pisk eller paddle, når man skal have gang i en fræk fetish leg med partneren. Her kan du finde et spændende og frækt udvalg af forskellige sex piske til enhver smag. Alle vores læder piske til frække SM-lege er f...

Sex piske det er netop hvad du finder et bredt udvalg af her på Alor.dk! Der er ikke noget mere pirrende end et klask med en læder sex pisk eller paddle, når man skal have gang i en fræk fetish leg med partneren. Her kan du finde et spændende og frækt udvalg af forskellige sex piske til enhver smag. Alle vores læder piske til frække SM-lege er fremstillet af forskellige materialer som fx gummi, læder eller noget helt tredje. Du kan vælge en som slår kraftigt eller en til de mere forsigtige lege.

Siden Fifty Shades of Grey er udkommet er der rigtigt mange par som vil prøve deres grænser af med blid bondage, og det er netop derfor at du kan finde et bredt udvalg af bondage udstyr og piske her i vores webshop.

Der er rigtigt mange kvinder som bliver ekstra tændt når de mærker effekten fra en sex pisk, og hvem ville ikke bruge sådan en, når man ved at ens kvinde tænder på at mærke strygende fra en lækker pisk. En af de mere populære piske, er LELO Sensua Suede Pisken som er en rigtig bestseller, og det er den jo nok grundet dens luksuriøse design.

Sådan vælger du den helt rigtige sex pisk

Hvis du er en af dem, som overvejer at prøve en sex pisk sammen med partneren, så er du landet på den helt rigtige side. Udover alle vores ovenstående produkter, vil du i denne tekst læse mere om hvordan du skal vælge den helt rigtige læderpisk eller paddle til SM-sex.

Her gennemgår vi de forskellige produkter på markedet, så du føler dig 100% tryg ved et eventuelt bestilling. Vi kommenterer på typerne samt oplevelsen af slagene.

Standard pisk eller flogger

Nogle af de mest populære sex piske på markedet er enten piske eller floggere. Begge redskaber er fantastiske til blid eller hård pirring, og det er mere en smagssag hvilken man foretrækker af disse to.

Hvis du gerne vil have en lidt hårdere og intense følelse, når der smækkes, skal du købe en pisk med en smal spids. Til nybegynderne anbefaler vi en ridepisk som denne fra den verdenskendte serie Fifty Shades of Grey. Selve produktet er perfekt til en endefuld eller hvis du eller din partner, vil virke ekstra dominerende.

Det er altid en god ide at øve, inden du og din partner for alvor går igang. På den måde kan I begge to få den fulde og fantastiske oplevelse af frækt piske sex. En god tommelfingerregel går på, at pisken skal sidde godt i hånden. Du skal med andre ord finde en model, som du føler har et godt greb, når du svinger med den.

En flogger er også utrolig populær, når det kommer til blide og lidt de lidt hårdere slag. Modellen er kendetegnet ved at have mange haler, som kan bruges stort set overalt på kroppen. Man skal dog være påpasselig omkring ansigtet, og altid undgå at slå det.

Men hvorfor bruge en flogger istedet for en pisk? Fordelen ved floggeren er, at den giver en mere dunkende følelse, når halerne rammer kroppen. Følelsen er på mange måder anderledes intens, og man skal måske prøve begge varianter før man vil kunne finde den foretrukne.

Til nybegynderne anbefaler vi, at man køber en flogger af blød materiale med tykke haler af ruskind og runde bløde ender. Hvis I begge to ønsker en kraftigere følelse, kan I altid skifte til en model med hårdere materiale, der for alvor vækker jeres sanser til live.

I kan begge to med fordel starte forsigtig ud med at bevæge halerne over huden inden piskene bliver sat igang. Dette giver en intens følelse, og kombineret med at svinge i 8-taller, vil I med garanti opleve den ønskede effekt af disse sex piske.

Brug en paddle når I får lidt mere erfaring

I kan med fordel bruge en paddle, når I får lidt mere erfaring. Dette pirrings legetøj er godt til par, som ønsker piskning, der gør huden mere følsom. Perfekt hvis du vil bøje din partner over knæet til en omgang endefuld.

En paddle er rimelig flad, kort, og kommer med en bred overflade i toppen. Langt de fleste modeller er fremstillet af læder i forskellige hårdheder, så I frit kan vælge efter jeres erfaring.

Enkelte paddles kan købes med forskellige overfalder sådan, at I nemt kan skifte teksturen, hvis det bliver nødvendigt. Denne egenskab gør legene ekstra sjove og dynamiske, hvilket netop er en fordel indenfor pirringslege.

Alle kan faktisk prøve piskning - Endda gratis

Okay det er måske ikke piskning, men det er indenfor den samme boldgade. Et af de mest begyndervenlige værktøj til røde baller (eller andre steder på kroppen) er faktisk hænderne.

Med dine hænder rammer du altid hvor du sigter, hvilket netop er en fordel, hvis man er ny indenfor dette univers. Dine hænder er følsomme, og du kan af samme grund også mærke hvor hårdt eller blidt du slår. På den måde kan du og din partner starte forsigtig ud, og så ellers slå hårdere hvis behovet skal udforskes endnu mere.

Spank kun din partner på de fyldige steder som fx lårene eller bagdelen. Disse områder dæmper nemlig slagene, og I mindsker derfor risikoen for høj smerte eller andre uheldige skader. Steder som næsen, skridtet, hofterne og nyrerne frarådes, da disse er ekstra udsatte.

Husk altid at give dig selv og din partner god tid til at lære hinandens grænser at kende, når det kommer til piskning med redskaber eller blot jeres egne hænder. Dette giver jer de bedste forudsætninger, hvir I gerne vil have den bedste oplevelse ud af piskning og spankning.

Der er alle mulige slags piske. Hvis du først er faldet for den slags, skal du helt sikkert have mere end én variant. Forskellige piske giver forskellige slag, og der er rig mulighed for at variere, hvordan det skal føles.

Mindre
Mere
Viser 1 - 6 af 6 varer