Selvsiddende Strømper

Der er 22 varer.

Selvsiddende nylonstrømper vil sammen med lingeri og bundløse trusser sætte ekstra kulør på den frække aften hvor du vil imponere din partner. Det er bare frækt, når selvsiddende nylonstrømper slutter midt på låret i stedet for at gå helt op på maven, det ser virkelig elegant ud. Om ikke andet så engang imellem, som kan være i anledning af en fr...

Selvsiddende nylonstrømper vil sammen med lingeri og bundløse trusser sætte ekstra kulør på den frække aften hvor du vil imponere din partner. Det er bare frækt, når selvsiddende nylonstrømper slutter midt på låret i stedet for at gå helt op på maven, det ser virkelig elegant ud. Om ikke andet så engang imellem, som kan være i anledning af en fræk aften med kæresten, eller når du bare har lyst til at være lidt frækkere under kjolen.

Frækt lingeri sammen med selvsiddende nylonstrømper så er du klar til at score, og hvis så du krydre din lingeri sammensætning med et par bundløse trusser, så vil du helt sikkert fange enhver beskuers opmærksomhed. Nylonstrømper kan bruges sammen med meget forskelligt lingeri, og de findes i mange forskellige farver, stilarter og design. De er det perfekte tilbehør til en fræk kort kjole, og tag så lige et par bundløse trusser på også, for du vil selv blive imponeret over virkningen.

Mindre
Mere
Viser 1 - 22 af 22 varer