Rabbit Vibrator

Der er 101 varer.

Rabbit vibrator er et stykke sexlegetøj som fik sit gennembrud i serien Sex and the City. Dette produkt er blandt kvindernes mest foretrukne, når det kommer til orgasmer, da rabbit vibrator stimulerer klitoris og vagina på samme tid. Hvad kommer navnet af? På vibratoren finder du de små kaninører, der vibrerer dig til ekstase, når den bliver tæn...

Rabbit vibrator er et stykke sexlegetøj som fik sit gennembrud i serien Sex and the City. Dette produkt er blandt kvindernes mest foretrukne, når det kommer til orgasmer, da rabbit vibrator stimulerer klitoris og vagina på samme tid. Hvad kommer navnet af? På vibratoren finder du de små kaninører, der vibrerer dig til ekstase, når den bliver tændt. Samtidig vil dildoens hoved vibrere med de indvendige kugler, oftest i skaftet, og i vise tilfælde drejer de også rundt.

Vores udvalg af rabbit vibratorer til kvinder er stort og alsidigt. Det betyder for dig, at du kan finde produktet i alverdens farver, materialer og designs. Disse rabbit vibratorer har derfor også fundet vej til rigtig mange kvinders natbordsskuffe.

Når du bruger en rabbit vibrator vil du med tilføjelse af glidecreme virkelig føle hvordan det er at få en vild og voldsom orgasme. Den vil kunne tæmme alle kvinder også de kvinder der virker umættelige vil blive imponeret over hvilken styrke rabbit vibratorer egentlig har. Det har selvfølgelig noget at gøre med, at disse vibratorer har rigtigt mange funktioner at vælge imellem, og det er lige netop en af de ting, som gør dem til mange kvinders foretrukne sexlegetøj.

Den frække Rabbit Vibrator

Er du som så mange andre kvinder også på jagt efter den perfekte orgasme? Du kan godt stoppe med at lede, da du her på siden finder det bedste værktøj til opnåelsen heraf uden unødige anstrengelser.

Rabbitvibratorerne kan umiddelbart virke en smule store og voldsomme ved første øjekast, men bare rolig, de er super nemme at anvende og passer perfekt til alle kvinder. Med andre ord, så kan vi kun stærkt anbefale dig at anskaffe dig denne fantastiske sag, som endelig vil kunne gøre dine fantasier om den ultimative orgasme til virkelighed.

Fantastisk dejlige vibrationer

The rabbits hemmelighed er, at de yderst intense vibrationer, som i forskellige trin med vibrationshastigheder på mange niveauer, vil sørge for at stimulere henholdsvis g-punkt, klitoris og alle de andre erogene og ekstremt følsomme punkter i vagina.

Vibrationerne er nemme at styre, og du har altså mulighed for at kontrollere din nydelse, og eventuelt skrue ned for den, hvis du ønsker at forlænge vejen mod klimaks lidt, således oplevelsen bliver endnu mere intens og dejlig, når du endelig når dertil.

Små bløde kaninører

Kaninørerne kan for nogen virke en smule overflødige, men det er de bestemt ikke. Stimulering af klitoris er for langt de fleste kvinder en nødvendighed for at opnå en orgasme, hvilket ingen kvinder skal være foruden, eftersom det er en af de mest specielle og dejlige oplevelser, man kan forestille sig.

Klitoris er som nævnt er ekstremt følsomt område, hvilket altså også betyder, at stimuleringen heraf skal foregå med snilde. Netop af denne grund, er kaninørerne fremstillet i ekstra blødt materiale, som er virkelig skånsomt mod den meget sarte hud. Hermed er det muligt for dig at bruge utallige timer i soveværelset med din nye ven uden at dette resultere i ømhed og ubehag, hvilket du vil komme til at sætte stor pris på, når du først har oplevet nydelsen vælte ind over dig og slet ikke kan få nok.

Specielt roterende perleskaft

Skaftet er ikke helt lige så blødt og sart i materialet, men stadig utrolig lækkert og i god kvalitet. Det har en god størrelse, som vil give dig en god udfyldning og dyb indtrængen, uden at dette er for voldsomt. Perlerne i skaftet kan roterer, hvormed du altså opnår en mere intens nydelse ved penetreringen.

Rabbit vibratoren kommer i forskellige udgaver, og nogen er selvfølgelig også dyrere end andre. Prisen afhænger meget af, hvor mange egenskaber, du ønsker dit nye legetøj skal besidde, og endelige også hvilket materiale, som du foretrækker. Fælles for dem alle er dog, at de er til at komme til for penge her på siden, hvor vi har lidt til ethvert budget, om du så er succesfuld karriere kvinde eller fattig studerende. Uanset hvem du er, så er seksuel tilfredsstillelse en utrolig vigtig ingrediens for en lykkelig og effektiv hverdag, og med det sagt, så skynd dig i gang med at finde din favorit – det kan kun gå for langsomt ;)

Mindre
Mere
Viser 1 - 55 af 101 varer