Prostata Vibrator

Der er 26 varer.

Her kan du finde en prostata vibrator som er det perfekte sexlegetøj til mænd, der kunne tænke sig en fantastisk og speciel oplevelse ved stimulation af mandens g-punkt, der vil resultere i orgasme helt uden at røre penis. Prostata, der sidder oppe i anus, er mandens g-punkt, og stimulans heraf er helt sikkert værd at prøve, hvilket også afspejl...

Her kan du finde en prostata vibrator som er det perfekte sexlegetøj til mænd, der kunne tænke sig en fantastisk og speciel oplevelse ved stimulation af mandens g-punkt, der vil resultere i orgasme helt uden at røre penis. Prostata, der sidder oppe i anus, er mandens g-punkt, og stimulans heraf er helt sikkert værd at prøve, hvilket også afspejles i, at en prostata vibrator er blandt de mest populære produkter til mænd. Prostata sidder ca. en fingerlænge oppe i anus, derfor er en prostata vibrator også formet med en bøjning i enden, så den kan ramme dette punkt perfekt uden nogen anstrengelser, hvormed du kan slappe helt af og få den optimale nydelse.

Der er flere forskellige vibrationshastigheder, så du kan prøve dig lidt frem og øge hastigheden frem mod dit klimaks, hvilket er helt ubeskrivelig dejligt. Vi anbefaler, at man bruger anal glidecreme ved brug af anal sexlegetøj til mænd, som du også kan finde her på siden.

Mænds G-punkt giver fantastiske orgasmer

Rigtig mange mænd ved det ikke engang selv, men lige bag pungen sidder der en erogen zone, som man kalder for g-punktet. Dette sted kan desuden også beskrives som mellemkødet, hvor det bl.a. føles fantastisk at røre med et tryk med en finger elle tungen

Teknisk set er der tale om massage af prostata eller prostata milking. Dette kan gøres udvendigt og indvendigt, men hvis man virkelig gerne vil massere prostata, skal man eksperimentere med den indvendige del.

Rigtig mange mænd (eller kvindelige partnere) synes, at det er en grænseoverskridende oplevelse med en finger oppe bag i. Men langt de fleste som har prøvet en rigtig prostata massage, indrømmer gerne at det er en fantastisk oplevelse.

Tør du eller din partner være lidt hæmningsløse og eksperimentere med prostata massage? Til at starte med kan du/I bruge fingere, og lade den trænge ind til andet led. Vip nu fingeren som i en kom-til-mig-bevægelse, og husk at klippe negle!

Det er altid en god ide at bruge rigeligt med glidecreme. Find dem her.

Hvis du/I derimod skal ud i den bedste prostata-massage-oplevelse, er det en god ide at bruge prostata vibratorer til mænd.

Prostata vibratorer vinder frem

I årevis har der været produceret og solgt anal sexlegetøj til kvinder, men endelig ser det også ud til, at g-punkts vibratorer til mænd (prostata vibratorer) også vinder frem på markedet.

De mest populære prostata vibratorer stimulerer faktisk ikke kun mænds prostata, de stimulerer også samtidig mænds endetarm og mellemkød, hvilket kan udløse ægte g-punkts orgasmer.

Hvad mange ikke ved, kan den korrekte stimulering føre til en udløsningsfri orgasme hos manden. På den måde kan mænd alene eller sammen med partneren åbne nye døre til et bedre sexliv.

Med andre ord skal en ægte g-punkts oplevelse for mænd altså ikke nødvendigvis indebære en ejakulation. Hvis man er rigtig god, kan manden få en orgasme uden at penis bliver rørt. Hvis penis også er stimuleret, kan oplevelsen være meget kraftfuld og dejlig - for alle mænd!

Når du som mand lærer at bruge din vibrator til prostata massage, vil du med lidt øvelse lære din krop endnu bedre at kende for slet ikke at tale om din seksuelle drift.

De anale produkter til mænd har eksisteret i mange århundreder, og bliver stadig væk brugt i flere kulturer den dag i dag. Selve stimuleringen af mandens prostata/malkning af prostata er ikke ukendt, og med de mange forskellige vibratorer på markedet i dag, kan det være en god ide at eksperimentere og flytte grænser.

Sundere prostata med sexlegetøj

Hvad rigtig mange mænd ikke ved, så kan stimulering af prostata med en vibrator forbedre prostata, da mange vibratorer er specielt udviklet til at hjælpe mænds seksuelle problemer via en særlig ergonomisk indtrængning.

Hvordan ser en prostata vibrator ud?

Karakteristika for de fleste vibratorer er, at de er bøjede oppe i toppen, og at de er fremstillet af blødt silikone materiale. Desuden er de designet og indrettet på den bedst mulige ergonomiske måde.

Det er altid en god ide, at bruge masser af glidecreme. Det giver en bedre og behageligere oplevelse, og dermed bliver risikoen for skader minimal.

Du skal altid huske, at vaske dine produkter inden og efter brug, da dette giver et bedre hygiejneniveau.

Mindre
Mere
Viser 1 - 26 af 26 varer