Prostata Dildo Med Vibrator

Der er ingen produkter i denne kategori.

Prostata dildo med vibrator er til de mænd som også vil føle lækre vibrationer mod deres prostata, intet føles nemlig ret meget bedre end dette. Her er virkelig noget at komme efter, og for de mænd, der ikke har kastet sig ud i at inkludere deres anus, når det gælder sex, jamen, så er det bare med at komme i gang. Du kan starte ud med en lille p...

Prostata dildo med vibrator er til de mænd som også vil føle lækre vibrationer mod deres prostata, intet føles nemlig ret meget bedre end dette. Her er virkelig noget at komme efter, og for de mænd, der ikke har kastet sig ud i at inkludere deres anus, når det gælder sex, jamen, så er det bare med at komme i gang. Du kan starte ud med en lille prostata dildo med vibrator og så langsomt finde frem til, hvad der fungerer bedst for dig. Der er mange timers nydelse i vente!

Prostata sexlegetøj er blevet mere almindeligt at bruge for mænd, den megen tabu som der før var omkring anal stimulation er ikke så slemt mere, men selvfølgelig er der stadig lidt tabu om emnet og det vil der sikkert også altid blive ved med at være. Men de mænd som tager skridtet og prøver denne slags stimulation bliver vildt imponeret over hvor lækkert det egentlig føles, tilmed giver det også en langt bedre orgasme.

Men når du bruger prostata dildo med vibrator, så skal du huske glidecremen, for bruger du ikke prostata sexlegetøj sammen med glidecreme så bliver oplevelsen virkelig ubehagelig, ja direkte smertefuld kan den også blive, så når det drejer sig om anal stimulation med sexlegetøj, så husk altid at bruge godt med glidecreme, og helst en som er beregnet til anal brug.

Vi er et par stykker her på Alor.dk, som synes, at det er lige meget, hvilket sexlegetøj du vælger, så skal der bare være en vibrator i. Om det er dildoer, butt plugs eller hvad end, så skal der være en vibrator med.

For godt nok er der masser af sexlegetøj, der fungerer fantastisk, bare som det er, men tilføjer man en vibrator, så er der lige det ekstra at komme efter. Det vibreren kan bare noget særligt, og det særlige er ikke kun godt for kvinder. Her gælder det prostata, og prostata kan også godt lide vibrationer!

Du har måske undret dig over navnet G-punktet? G står for Gräfenberg, den tyske gynækolog, der ’fandt’ G-punktet hos kvinder, hvilket så blev opkaldt efter ham. Det er fristende at indvende, at Gräfenberg umuligt kan have været den første, der fandt G-punktet. Der har trods alt gået kvinder rundt med G-punkter længe før, Gräfenberg opdagede det.

Navnet G-punktet er ligeledes overført og bruges om mandens prostata, der udgør samme supersensitive punkt. Prostata er nemlig mandens G-punkt. Ligesom kvinden har sit G-punkt oppe i skeden, har manden sit oppe i endetarmen. For begge køn gælder det, at man skal mærke efter en 5-8 cm oppe i skeden hos kvinder eller endetarmen hos mænd, og så kan man øve sig frem til at finde G-punktet, hvis man trykker op mod modtagerens mave.

Mindre
Mere