Prostata Dildo

Der er ingen produkter i denne kategori.

Prostata dildo er et stykke sexlegetøj, du bare ikke må gå glip af som mand! Sammen med prostata vibratorer er det et must try for alle mænd – hvis du spørger os på Alor.dk. Ja, det kan være skræmmende på den måde at skulle involvere sin bagdel, men vi kan fortælle, at sexlegetøj hvor der står prostata på, det er der virkelig efterspørgsel på. S...

Prostata dildo er et stykke sexlegetøj, du bare ikke må gå glip af som mand! Sammen med prostata vibratorer er det et must try for alle mænd – hvis du spørger os på Alor.dk. Ja, det kan være skræmmende på den måde at skulle involvere sin bagdel, men vi kan fortælle, at sexlegetøj hvor der står prostata på, det er der virkelig efterspørgsel på. Så hvorfor ikke give det et forsøg. Der er alle størrelse og udgaver at forsøge sig med, så start med en mindre udgave, så kan du altid udvide senere.

En prostata dildo er blevet rigtigt populær de seneste år, dette har selvfølgelig noget at gøre med, at videnskaben beviser at når du bruger prostata sexlegetøj så nedsætter du risikoen for at få prostatakræft. Det har samtidig også medført at der ikke er så stort tabu omkring anal sexlegetøj som der tidligere har været.

Men når man bruger en prostata dildo eller prostata vibrator, så skal man altid huske at bruge det sammen med en anal glidecreme for ellers så kan oplevelsen virkelig blive både ubehagelig og smertefuld. For man skal huske at anus ikke er et selvsmørende sted, og det er lige netop derfor at man skal bruge godt med anal glidecreme når man bruger anal sexlegetøj. Men gør du det, så vil du også opleve en helt fantastisk orgasme, som mænd aldrig tidligere har oplevet!

Hvordan er det nu det er med den der prostata. Rigtig mange mænd og kvinder er efterhånden klar over, at der foregår noget vældig interessant, når det gælder mandens prostata. Desværre kender lidt for mange bedst til prostata, fordi de kender prostatakræft. Det må vi lige få lavet om på, for prostata er en herlig fætter, en elskelig ven udi nydelse. Og rigtig meget – endda også mulighed for rigtig voldsom – nydelse.

Prostata er nemlig mandens G-punkt. Ligesom kvinden har sit G-punkt oppe i skeden, har manden sit oppe i endetarmen. For begge køn gælder det, at man skal mærke efter en 5-8 cm oppe i skeden hos kvinder eller endetarmen hos mænd, og så kan man øve sig frem til at finde G-punktet, hvis man trykker op mod modtagerens mave.

Men men men det er ikke sikkert, at 5-8 cm op mod maven giver bonus. Nogle gange er det ’nemt’ at finde et G-punkt. Andre gange er det slet ikke nemt. Så prøv jer frem og tab ikke modet.

Mindre
Mere