Populært

Der er 30 varer.

Populært og bedste sexlegetøj det er lige netop hvad du finder i denne kategori. På den måde kan du altid se, hvilke produkter der er de mest populære produkter. Fordelen ved vores topliste er, at du hurtigt og nemt får et overblik over populært og bedste sexlegetøj. Disse er også kendt som bestseller. Du kan bl.a. finde We Vibe 4, LELO Soraya g...

Populært og bedste sexlegetøj det er lige netop hvad du finder i denne kategori. På den måde kan du altid se, hvilke produkter der er de mest populære produkter. Fordelen ved vores topliste er, at du hurtigt og nemt får et overblik over populært og bedste sexlegetøj. Disse er også kendt som bestseller. Du kan bl.a. finde We Vibe 4, LELO Soraya g-punkts vibrator, LELO Elise 2 og mange flere.

Uanset hvad du eller din partner foretrækker, kan du være sikker på, at finde en eller flere produkter efter din fantasi og smag i vores kategori med populært og bedste sexlegetøj!

Når du bruger dette populære sexlegetøj er det vigtigt at bruge det sammen med glidecreme, for det giver de absolut bedste orgasmer, og det er jo lige netop det man går og venter efter når man bruger disse populære produkter. Du kan bruge det alene eller sammen med din partner, men den mest pirrende oplevelse får du selvfølgelig når det er din partner der styrer de vibrerende bevægelser fra disse dildo vibratorer.

Stort udvalg af bedste og mest populære erotiske produkter

Når du læser ovenstående overskrift, så tænker du sikkert, at det vel er relativt, hvad der er det bedste sexlegetøj. Det kan du også have ret i, da vi alle er forskellige og stimuleres på forskellig vis. Men derfor er listen yderst anvendelig, hvis man er lidt usikker på, hvad man vil få mest nydelse ud af. Ovenstående liste af populært sexlegetøj viser de absolut bedst solgte og mest populære på Alor.dk, og nogle af fællesnævnerne for produkterne er da også testvindere, kvalitet/holdbarhed og popularitet.

Testvindere indenfor erotiske produkter

En af fællesnævneren for de bedst solgte sexlegetøj er at størstedelen af dem er testvindere. Dette inkluderer blandt andet par-vibratorerne Noa Par og We Wibe 2 og glidecremen fra Lelo. Noa par-vibrator er designet af det populære mærke Lelo, og vibratoren er yderst luksuriøs og lækker. Den er perfekt til par, der har lyst til at eksperimentere i soveværelset og kan da også bruges både til forspil og under samleje. We wibe 2 er også blandt verdens meste populære par-vibratorer på markedet, og kan ligesom Noa også bruges til både forspil og under samleje. Med sine 9 forskellige vibrationer stimulerer den både kvindens G-punkt og klitoris samtidig med mandens penis. I 2011 blev den kåret til årets mest populære sexlegetøj af EROTIXX. Lelo glidecreme er af side6.dk kåret til den bedste vandbaserede glidecreme. Den er perfekt til brug sammen med sexlegetøj fremstillet af medicinsk silikone.

Kvalitet er altid i top

En anden fællesnævner for de bedste solgte sexlegetøj er kvalitet, som hænger tæt sammen med holdbarhed. Her kan blandt andet fremhæves vibratorerne: Soraya, Iroha Midori af Tenga og Flores. Derudover kan Mystim Twisting Tom Prostata Stimulator anbefales. Førnævnte er alle fremstillet af medicinsk silikone og er phthalat-frie, hvilket betyder, at de ikke indeholder kemiske stoffer. Derfor er de yderst skånsomme mod den intime hud og man risikerer ikke allergiske reaktioner ved brug.

Soraya fra Lelo er en absolut luksuriøs og elegant vibrator med en dobbeltstimulerende effekt, der garanterer orgasmer. Den er specielt velegnet til jagten på den ultimative g-punkts orgasme. Iroha Midori af Tenga er en af de mest solgte klitoris vibratorer på markedet. Vibratoren har ud over sit flotte design fire forskellige vibrationer, der med garanti giver uforglemmelige klitorisorgasmer.

Flores vibrator er en dildo med en indbygget klitoris stimulator, som også kan bruges til anale lege. Med i pakken medfølger desuden glidecreme, rengøringsmidler fra producenten Close2You og en penisring.

Mystim Twisting Tom Prostata Stimulator er et plug til dig, der gerne vil opnå anale stimulationer kombineret med elektriske impulser. Det mest fantastiske ved denne vibrator er, at den er fremstillet efter ”Flex and Stay” princippet, hvilket betyder, at du kan bøje den, som du har lyst til.

De mest populære hitter år efter år

Af de absolut mest populære sexlegetøj på Alor.dk er Ebony Prostate Massager, Smile Happy Pink vibrator, Icicles No. 28 Glas G-punkts Dildo og Njoy pure anal plug.

Ebony Prostate Massager er en anal vibrator designet til at give de helt rigtige og behagelige stimuleringer af mandens prostata med sine 10 dynamiske vibrationstrin, hvor man kan vælge mellem hårde, bløde eller lange vibrationer.

Smile Happy Pink vibrator er en perfekt diskret og næsten lydløs vibrator, som bruges både til vaginale og anale lege. Med sine 7 forskellige vibrationstrin og længden på 22 cm er der rig mulighed for orgasmer.

Icicles No. 28 Glas G-punkts dildo er en af de mest populære glas dildoer på Alor.dk. Den er fremstillet af hærdet glas og er formet direkte til at stimulere G-punket. De snoede riller på dildoen er beregnet til at stimulere hver eneste nerve i kroppen. Den er desuden velegnet til anale lege til både mænd og kvinder pga. dens brede fod i bunden.

Njoy pure anal plug er en lækker og eksklusiv plug i stål fra det anerkendte mærke Njoy. Derudover har den vundet adskillige tests med 6 ud af 6 stjerner. Den er perfekt til både nybegyndere og letøvede.

Hvad skal man vælge?

Er man nybegynder på jagt efter fx en god vibrator er det helt sikkert en god ide at kigge efter fx vibratorers popularitet og kvalitet. Disse to parametre er en klar indikator for at man både får værdi og orgasmer for pengene.

Mindre
Mere
Viser 1 - 30 af 30 varer