Piske & Paddles

Der er 27 varer.

Piske & Paddles det er lige hvad vi har et stort udvalg af i vores webshop. Hvis du elsker BDSM så vil du også elske at mærke et svirp eller et pirrende klask fra enten en pisk eller en paddle. Vi har derfor også et ret stort udvalg af forskellige piske og paddles i vores webshop. Blandt vores store udvalg kan du finde alt, lige fra hårdtslå...

Piske & Paddles det er lige hvad vi har et stort udvalg af i vores webshop. Hvis du elsker BDSM så vil du også elske at mærke et svirp eller et pirrende klask fra enten en pisk eller en paddle. Vi har derfor også et ret stort udvalg af forskellige piske og paddles i vores webshop. Blandt vores store udvalg kan du finde alt, lige fra hårdtslående paddles til pirrende floggers, eller hvad med pirrende sensuelle fjer og ticklers. Du kan også finde nogle piske blandt vores udvalg som ikke slår så hårdt, de er derfor ideelle til nybegyndere og dem som elsker de blide bondage lege. Der er selvfølge også de piske som virkelig kan give et kraftigt svirp, de henvender sig mere til de erfarne brugere.

Vi har piske og paddles til alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren indenfor BDSM, så vil du altid kunne finde lige netop det du søger efter, og vi har dem selvfølgelig til overkommelige priser.

Mindre
Mere
Viser 1 - 27 af 27 varer