Piske

Der er 29 varer.

Piske er blevet ekstra populære efter Fifty Shades of Grey er udkommet, det har givet mange lyst til at eksperimentere mere i deres sexliv, og det er lige netop her at man kan bruge sex piske til at gøre legen ekstra pirrende i soveværelset. Der findes i dag et stort udvalg af piske i forskellige farver, størrelser og materialer. Mange par har f...

Piske er blevet ekstra populære efter Fifty Shades of Grey er udkommet, det har givet mange lyst til at eksperimentere mere i deres sexliv, og det er lige netop her at man kan bruge sex piske til at gøre legen ekstra pirrende i soveværelset. Der findes i dag et stort udvalg af piske i forskellige farver, størrelser og materialer. Mange par har fundet ud af at det er en spændende tilføjelse til sexlivet, da mange af piskene er lavet af lækkert blødt ruskind som også kan bruges til at pirre de mere intime dele.

Flere par prøver deres grænser af med den milde form for bondage, og dem som tager springet finder faktisk ud af at det sætter ekstra kulør på deres sexliv. Tilføjer man så de spændende bondage lege med en ruskind pisk så bliver legen endnu mere lidenskabelig.

En sex pisk kan både være stilfuld og feminin, bare kig på LELO Sensua Suede Pisk, en fantastisk flot pisk også er en af vores bedstsælgende produkter.

Mindre
Mere
Viser 1 - 29 af 29 varer