Penisring Uden Vibrator

Der er 27 produkter

Der er et bredt udvalg af penisringe uden vibrator som vil give dig en bedre og hårde erektion. Det er også penisringe uden vibrator som du både omkring din penis og testikler, de har nogenlunde samme funktion som en almindelig penisring uden vibrator, men ved at den også påsættes testiklerne, vil effekten forstærkes. Man vil ved brug af sådan a...

Der er et bredt udvalg af penisringe uden vibrator som vil give dig en bedre og hårde erektion. Det er også penisringe uden vibrator som du både omkring din penis og testikler, de har nogenlunde samme funktion som en almindelig penisring uden vibrator, men ved at den også påsættes testiklerne, vil effekten forstærkes. Man vil ved brug af sådan af en penisring uden vibrator, få en hårdere erektion end du normalt har, og det bliver også langt nemmere at kontrollere sin udløsning, hvilket de fleste kvinder vil nyde godt af, i mange forskellige sammenhæng. Sidst men ikke mindst kan vi særligt anbefale penisring uden vibrator, eftersom de for langt de fleste vil gøre orgasmen langt mere intens og få den til at vare længere. Hvis du går med drømme om at blive en super elsker og kunne holde længere, så er det en penisring uden vibrator du skal benytte, og du kan være sikker på at enhver kvinde vil elske når du kan holde længere.

Mindre
Mere
Viser 1 - 27 af 27 produkter
 • Black Velvets Ring & plug
  0518204

  Dildoen der kan lidt mere end en almindelig dildo; her får du nemlig en vibrator der også indeholder en penis ring. Farven på dette stykke frække sexlegetøj er sort, og du har derfor mulighed for at få opfyldt dine vildeste fantasier. 

  DKK 125,00
 • Black Velvets Ring & vibro plug
  05885390000

  En lækker sort stykke sexlegetøj, hvor der både medfølger en penisring samt en vibrator. Dette nydelses-værktøj er blevet lavet af silkeblødt silicone, som er behageligt at benytte sig af. Materialet er en vigtig del af sexlegetøjet, da det giver dig mulighed for at opnå en klimaks du ikke har prøvet før.

  DKK 169,00
 • Cal Exotics Double Helix Penisring
  O513342

  Cal Exotics Double Helix Penisring er til dig, der ønsker en længere og kraftige erektion end du normalt har. Med en penis og testikelring som denne har, vil du kunne få dette ønske opfyldt. Du påfører blot den ene ring om din penis og den anden omkring dine testikler, hvor du vil opleve, du får en væsentlig kraftigere erektion.

  DKK 149,00
 • California Exotic Novelties All Star Enhancer Ring
  0517682

  California Exotic Penisring er til dig, som godt kan lide at få en meget kraftigere erektion. Denne penisring sørger nemlig for at stramme ved roden af din penis, hvilket gør at blodet vil forstærke sig selv i resten af din penis. Når en penis er ekstra hård, vil følelsen også være mere sensuel for både dig og for din partner.

  DKK 99,00
 • Candy Silikone Penisring
  O516619

  Candy Silikone Penisring er det rette valg til ham, der ønsker at få den maksimale erektion, og samtidig opnå endnu længere seksuelle udfoldelser.

  DKK 49,00
 • Dorcel Intense Silikone Penisring
  R5925

  Dorcel Intense Silikone Penisring øger din følsomhed, giver dig en fyldigere og hårdere erektion og hjælper dig til at holde i længere tid.

  DKK 149,00
 • Dorcel Maximize Penisring
  R5920

  Dorcel Maximize penisring er perfekt til mænd, der ønsker en mere fyldig og hårdere erektion, der holder længere. Penisringen er derfor ikke kun til glæde for dig, men også for din partner, der hurtigt vil opdage, at din penis føles større og er mere udholdende.

  DKK 69,00
 • Fun Factory 8ight Silikone Penisring
  FF51508

  Når først erotikken har fået frit løb, har man sjældent lyst til at stoppe. Men for flertallet af mænd er der en naturlig grænse for, hvor længe en erektion kan vare, men det kan blive bedre med denne Fun Factory 8ight Silikone Penisring.

  DKK 149,00
 • Fun Factory Bootie Ring Anal
  FF25488

  Har du lyst til at forbedre din erektion, kan dette sexlegetøj fra Fun Factory – den sjove fabrik – være det du går og leder efter. Med dette stykke legetøj kombinerer du den klassiske penisring i silikone med muligheden for at få en anal stimulation.

  DKK 269,00
 • Fun Factory Flame Silikone Penisring
  FF51303

  At have lige så hurtig udrykning som brandvæsenet er ikke altid en fordel. Særligt ikke hvis det er under samlejet. Her er det oftere en fordel at være langsom i aftrækket, og det kan Fun Factory Flame Silikone Penisring hjælpe dig med.

  DKK 99,00
 • Fun Factory Rain Silikone Penisring
  FF51451

  Sex er dejligt. Og må derfor gerne vare så længe som muligt. Men desværre vil visse dele af kroppen ikke nødvendigvis lige så længe, men det kan du opnå med denne Fun Factory Rain Silikone Penisring.

  DKK 99,00
 • Glow in the dark Love Rings
  0502375

  Sjove kærlighedsringe til din penis. De er fyldt med skæg, og kan hurtigt gøre hele den seksuelle oplevelse en tand mere belyst. Når du tager en af disse ringe på i mørket, vil du have mulighed for at holde øje med alt den aktivitet der foregår. Denne penisring egner sig rigtig godt, hvis i gerne vil have en sjovere stemning i soveværelset. 

  DKK 49,00
 • Laid P. 3 Silikone Penisring 38 mm
  E22131

  Laid P. 3 Silikone Penisring 38 mm er til dig, som værdsætter sexlegetøj i høj kvalitet og bløde materialer. Denne er lavet af 100% allergi- og hudvenlig medicinsk silikone, som er både fleksibelt og elastisk.

  DKK 179,00
 • Laid P.2 Penisring 47 mm
  E22125

  Laid P.2 Penisring 47 mm er en effektiv penisring til dig, som søger en hårdere, fyldigere og længere erektion.

  DKK 219,00
 • Laid P.2 Penisring 51,5 mm
  E22129

  Laid P.2 Penisring 51,5 mm er designet af det awardvindende Norske brand Laid, som er blevet anerkendt for deres pålidelige materialer og simple, men unikke designs.

  DKK 219,00
 • Love to Love The Prince Penisring
  R6620

  Love to Love The Prince Penisring er nok et af de mest diskrete stykker sexlegetøj på markedet, og man kan måske undre sig over, hvad det egentligt kan bidrage med, men det er faktisk ikke så lidt.

  DKK 49,00
 • Ouch! Extra Treasure Penisring Med Strap-On Dildo
  OU059

  Hvis du har en partner der elsker analsex er denne Ouch! Extra Treasure Penisring Med Strap-On Dildo det perfekte sexlegetøj, du kan nemlig give hende dobbelt nydelse hvis hun ønsker det!

  DKK 210,00
 • Perfect Fit Ball Stretcher Penisring
  E25800

  Med Ball Stretcher fra Perfect Fit får du en lækker penisring, som er meget fleksibel og som du sætter rundt om din pung, for at opnå en stimulerende og pirrende følelse. Den frække penisring er fremstillet i SilaSkin, der føles meget blødt og realistisk mod huden.

  DKK 219,00
 • Perfect Fit SilaSkin Cruiser Penisring
  E25820

  Med denne frække Perfect Fit SilaSkin Cruiser Penisring får du det perfekte stykke sexlegetøj for dig, som vil opnå en hårdere erektion.

  DKK 189,00
 • Pipedream Double Trouble Penisring Med Strap-On Dildo
  PD4662-23

  Hvis du har en partner der elsker analsex er denne Pipedream Double Trouble Penisring Med Strap-On Dildo det perfekte sexlegetøj, du kan nemlig give hende dobbelt nydelse hvis hun ønsker det!

  DKK 179,00
 • Screaming O RingO Penisring
  E25602

  Med Screaming O RingO Penisring kan du opnå en hårdere erektion og bedre orgasmer. Du placerer ringen på din penis og din erektion vil blive stærkere og man kan få større kontrol over sin udløsning.

  DKK 19,00
 • Seven Creations Robotic Penisring
  O514527

  Forlæng din erektion med denne Seven Creations Robotic Penisring. Penisringen kan forlænge din erektion enormt, da den strammer godt omkring din penis og dit blodomløb. Det betyder, at du vil få en meget kraftigere erektion, der varer i lang tid.

  DKK 75,00
 • Shots Toys Erection Booster
  SHT155

  En erektion kan være svær at fastholde på det maksimale niveau, hvis du og din partner har gang i sexlege der godt kan tage noget tid. Dette er naturligvis ærgerligt, da det betyder at både du og din partner ikke får den optimale nydelse fra jeres sexlege.

  DKK 39,00
 • Shots Toys Silikone Penisringe
  SSHT041BLK

  Disse Shots Toys Silikone Penisringe består af to penisringe i forskellige størrelse, der er gode til mænd, der ønsker en fyldigere og hårdere erektion, der varer i længere tid.

  DKK 119,00
 • TriRing Cock Cage Penisring
  O514420

  Ønsker du en kraftig erektion og parat til sex nonstop, vil TriRing Cock Cage Penisring være et godt produkt til dig. Du får ikke blot en penisring her, men hele 3 i en samlet på en gang. En til at stramme om penis og en til hver testikel. Du vil mærke en erektion din partner vil elske dig for, da i nu vil have en hel del længere tid i dobbeltsengen.

  DKK 99,00
 • You2Toys Looping Penisringe
  O514829

  Har du svært ved at holde i længere tid og ønsker en længere varig erektion og dermed mere sex, vil disse You2Toys Looping Penisringe være ideel til dig.

  DKK 75,00
 • You2Toys Sexy Circles Penisringe
  O519278

  Med You2Toys Sexy Circles Penisringe, vil du opnå en bedre og længere erektion. Penisringene kan både bruges omkring penis og om testiklerne. Samtidig kan de bruges separat eller i en fræk kombination. De sidder rigtig stramt omkring penis og det vil du hurtigt kunne mærke.

  DKK 75,00