Par Vibrator

Der er 32 varer.

Det er de færreste, der kan få nok af stimulerende vibrationer – de er gode i mange forskellige sammenhænge og får jer til at slå gnister af begejstring både under forspil og samleje. Hos Alor finder du et godt udvalg af vibratorer til par, der med garanti vil sætte fut i jeres sexliv og give jer et hav af uforglemmelige oplevelser. Vores vibrat...

Det er de færreste, der kan få nok af stimulerende vibrationer – de er gode i mange forskellige sammenhænge og får jer til at slå gnister af begejstring både under forspil og samleje. Hos Alor finder du et godt udvalg af vibratorer til par, der med garanti vil sætte fut i jeres sexliv og give jer et hav af uforglemmelige oplevelser. Vores vibrator til par er i en rigtig god kvalitet, lækre materialer, og forskellige farver og størrelser, så der er altså lidt for enhver smag og med garanti noget for jer.

Vores vibrator til par har forskellige indstillingsmuligheder, som er let tilgængelige og altså kan stilles på uden afbrydelser – de fleste med en fjernbetjening. I kan tilpasse vibrationerne jeres tempo under samleje, og øge det i takt med jeres stimulans på vej mod klimaks, eller I kan som forspil bruge hastighederne til at pirre hinanden med i en ophidsende leg hjemme eller ude i byen.

Mindre
Mere
Viser 1 - 32 af 32 varer