Intim Creme

Der er 12 produkter

Erotiske produkter til par, er lige netop hvad i har brug for til at spice jeres sexliv lidt op og prøve noget nyt med sammen, så smut rundt på siden her, hvor vi har et godt udvalg af lækkert sexlegetøj til par, der helt sikkert vil gøre underværker for jeres forhold. Der findes masser af forskellige typer sexlegetøj, som er helt fantastisk at ...

Erotiske produkter til par, er lige netop hvad i har brug for til at spice jeres sexliv lidt op og prøve noget nyt med sammen, så smut rundt på siden her, hvor vi har et godt udvalg af lækkert sexlegetøj til par, der helt sikkert vil gøre underværker for jeres forhold. Der findes masser af forskellige typer sexlegetøj, som er helt fantastisk at bruge sammen som par.

Nogle par vibratorer kan bruges på den ene part af den anden part, hvilket giver optimal nydelse for den ene og enorm ophidselse hos den anden – hvilket blot er en fordel, når der senere skal byttes roller. Du finder desuden også trådløst sexlegetøj som, kan give jer nydelse samtidig og eksempelvis bruges under selve samlejet, hvormed I får en fantastisk og meget intens oplevelse, som I sent vil glemme. Sidst men ikke mindst har Alor også frække produkter til forspil, som for alvor kan kickstarte jeres yndlings fantasier.

Erotiske produkter til par er blevet utrolig populær de senere år, og især siden at Fifty Shades of Grey udkom har det givet par ekstra lyst til at prøve noget nyt. Og vil man prøve noget ekstra spændende, så er det lige netop erotiske produkter til par at i har brug for.

Mindre
Mere
Viser 1 - 12 af 12 produkter
 • De Smukkeste Silke Rosen BladeDe Smukkeste Silke Rosen Blade
  -DKK 50,00
  Available
  De Smukkeste Silke Rosenblade
  LC001-udgået

  Nyd en tidløs og klassisk romantisk scenarie sammen med din kæreste med en dans på roser. Føl, hvordan det er at være virkelig tilbedt. Spred de hundrede duftende silkerosenblader, blødt i dit værelse sammen med fire stemningsindstillinger lys, og inviter din kæreste til at deltage i en tur i himmelen. Dine rosenblade er røde. 

  DKK 149,00 DKK 199,00 -DKK 50,00
 • Extase Sensuel Plaisir Pour Elle Klitoris Gel
  E21982

  Extase Sensuel Plaisir Pour Elle, er en gel, der anvendes direkte på klitoris, der øger den feminine seksuelle ophidselse. Regelmæssig brug af gelen forbedrer din sexlyst, og gør din klitoris mere følsom over for stimulation.

  DKK 169,00
 • Intimate Intense Økologisk Klitoris Creme
  E26163

  For kvinder, der har brug for et ekstra løft. Intense Klitoris Gel har en højere koncentration af den naturlige japanske pebermynteolie end Gentle Klitoris Gel har. Den kan bruges til klitoris stimulation under samleje, eller sammen med sexlegetøj til stimulation af din klitoris.

  DKK 149,00
 • Kama Sutra Oil Of Love Varmende OlieKama Sutra Oil Of Love Varmende Olie
  Tilbud!
  Available
  Kama Sutra Oil Of Love Varmende Olie
  E26903

  Den lækre, silkeagtige Oil of Love giver en delikat duft og uimodståelig varme. Den luksus olie tilføjer varme og smag til ethvert kys.

  DKK 119,00
 • Shunga Secret Garden Klitoris Creme
  E22967

  Shunga Secret Garden Klitoris Creme vil åbne din dør for de mest intense orgasmer. Denne creme er gaven til kvinden, da den øger følsomheden af hendes klitoris, samtidig øger den intensiteten og blodcirkulationen. Enhver form for stimulation eller berøring vil føles 10 gange mere intens end normalt.

  DKK 229,00
 • Velv'Or - AID BE HARDER PENIS ERECTION CREAM
  E26962

  Kunne du godt tænke dig at få en mere fast erektion, kan denne naturlige creme fra Velv’or være behjælpelig. Denne creme sørger nemlig for at holde din erektion ekstra stimuleret ved hjælp af et forstyrket blodomløb. Når din erektion er mere hård under forløbet, vil den maksimale nydelse ved jeres sex vare i længere tid. Det er en nydelse der kommer til...

  DKK 129,00
 • Velv'Or AID Be Boosted Penis Stimulation Cream
  E26963

  At have sex er dejligt; og dejlige ting vi gerne have skal vare ved eller blive endnu mere dejligt. En af de måder hvorpå du kan få din nydelse vil at blive endnu højere når du har sex, er ved at bruge en stimulationscreme som du kan se her.

  DKK 129,00
 • Velv'Or AID BeOpen Anal Relax Lube
  E26965

  Nu kan din partner altid være mere åben, og nyde analsex mere end hvad din partner gør på nuværende tidspunkt. Denne creme sørger nemlig for at din partner vil kunne slappe af i og omkring anus, således at du kan gå til den alt det du har lyst til. Hele denne creme er vandbaseret og passer derfor så godt på din og din partners krop som overhovedet muligt.

  DKK 129,00
 • Velv'Or Manhood Penis Refresh
  E24785

  Kunne du godt tænke dig en hurtig friskhed, er denne væske helt sikkert noget for dig. Som navnet så fint antyder, er den nemlig blevet fremstillet kun for at kunne gøre din penis mere frisk på de tidspunkter, som du gerne vil have. Står du og skal ned i byen, kan den være hurtig at tage på

  DKK 149,00
 • Viamax Sensitive Gel Orgasme Creme
  E22105

  Viamax sensitive gel anvendes direkte på kvindens klitoris, hvilket øger den feminine seksuelle ophidselse. Regelmæssig brug af sensitive gel vil forbedre din sexlyst, og gøre din klitoris langt mere følsom over for berøring.

  DKK 199,00
 • Viamax Tight Gel Klitoris Creme
  E22104

  Viamax Tight Gel anbefales til kvinder, hvis vaginale muskler er blevet svækket efter fødsel og som oplever mindre intime følelser ved samleje. Denne gel vil stimulerer blodcirkulationen, som dermed øger følsomheden omkring kvindens klitoris og skamlæber.

  DKK 198,00
 • Viamax Warm Cream Hot Orgasme Creme
  E22103

  Viamax Warm Cream giver en varmende og prikkende effekt på din klitoris, den øger blodcirkulationen og giver en øget følsomhed. Regelmæssig brug vil forbedre din sexlyst, og gøre din klitoris langt mere følsom over for berøring.

  DKK 198,00