Paddles

Der er 13 produkter

Paddles er beregnet til dem som virkelig vil lægge kræfter i de sviende og kærlige slag. De lækre paddles du finder i vores webshop har en lækker flad overflade, det er lige netop det som gør dem så gode når du virkelig ønsker at give et hård slag. Når de rammer huden på din partner giver de et højlydt klask, og det er netop det som tilføjer leg...

Paddles er beregnet til dem som virkelig vil lægge kræfter i de sviende og kærlige slag. De lækre paddles du finder i vores webshop har en lækker flad overflade, det er lige netop det som gør dem så gode når du virkelig ønsker at give et hård slag. Når de rammer huden på din partner giver de et højlydt klask, og det er netop det som tilføjer legen en ekstra pirrende dimension. Hvis i er på udkig efter noget der kan gøre jeres spanking oplevelser endnu vildere og mere fræk, så kan vi kun anbefale jer at kigge efter en paddle.

Her på vores webshop har vi et stort og bredt udvalg af paddles i flere forskellige farver og størrelser. Du vil derfor altid kunne finde lige netop den paddle som passer lige netop til jeres ønske og behov. Og som alle vores mange andre produkter er de selvfølgelig til en overkommelig pris så alle kan få råd til nyt og spændende sexudstyr.

Mindre
Mere
Viser 1 - 13 af 13 produkter
 • Bad Kitty Crop
  O24909601001-1

  Har du brug for at skabe lidt mere spænding inde i soveværelset, er en Bad Kitty Crop noget lige for dig. Her får du nemlig det værktøj du har brug for, for at kunne gøre jeres frække sexlege lidt mere spændende.

  DKK 69,00
 • Bad Kitty Fetish-set
  O24904713001

  Kan du godt lide fetish inde i soveværelset, er det oplagt at købe dette fetish-sæt. Vores Fetish sæt kan bruges af nybegyndere inde for fetish, ligesom at det også kan bruges af dem som er lidt mere erfarne med fetish, men som gerne vil have et sammenhængende sæt hvor designet er det samme fra start til slut.

  DKK 349,00
 • Bad Kitty Paddel – Kat
  O24914861001udgår

  Er du til BDSM, kan denne paddel i katteform være det der skal til for at skabe en lidt mere lys stemning i lokalet. Denne paddel har et designs om gør, at den er nem at holde om; der er blandt andet en snor, som sørger for at du kan holde ekstra godt fast i håndtaget, og dermed også få mere kraft på dine slag.  

  DKK 219,00
 • Bad Kitty Paddle
  024904634001

  Mon der er noget mere frækt, end at kunne se din partners røde numse, efter du har brugt denne Bad Kitty Paddle som en lækker dominans? Mange har fået smag for BDSM efter at historien om Mr. Grey, nåede til Danmark. Nu var tanken om dominans og afstraffelse ikke længere så stort et tabu, mange fik fundet de frække fantasier frem, og ikke mindst udlevet dem.

  DKK 149,00
 • Fifty Shades of Grey Satin Spanking Paddle
  E24213

  Fifty Shades of Grey Satin Spanking Paddle er en lækker og elegant spanking paddle, som kan bruges til at udleve dine SM fantasier med. Paddlen leverer pirrende slag og er meget nem at bruge.

  DKK 228,00
 • Fifty Shades of Grey Spank Me Spanking Ruler
  E25187

  Denne eksklusive og frække Fifty Shades of Grey Spank Me Spanking Ruler, med det lange slanke design, enkle klassiske farve og den frække tekst Spank me på bagsiden, er et perfekt redskab til de der leger med, eller kunne tænke sig at lege med, bondage.

  DKK 75,00
 • Hidden Desire Hard Love Paddle
  3000010707

  Denne Hidden Desire Hard Love Paddle er perfekt til eventyrlystne BDSM par. Den er håndlavet af førsteklasses læder, og dekoreret med et rødt hjerte.

  DKK 249,00
 • Ouch! Brown Læder Paddle
  OU161BRN

  Når du har følt denne Ouch! Brown Læder Paddle, af brunt læder, vil den blive dit foretrukne redskab når du skal udforske din underdanige side.

  DKK 169,00
 • Ouch! Vendbar Spanking Paddle
  OU184

  Denne Ouch! Vendbar Spanking Paddle har en PU læder side og en neopren side, hvilket giver dig mulighed for at vælge det materiale du ønsker din partner skal føle, ved blot at vende paddlen.

  DKK 119,00
 • Sex & Mischief Studded Paddle
  E24882

  Med den lækre Sex & Mischief Studded Paddle, får du det perfekte produkt, for som gerne vil prøve spanking af, men som ikke vil starte ud med for hårde klask. Denne paddle egner sig nemlig godt til begyndere, da den ikke giver for hårde smæk.

  DKK 119,00
 • Sex & Mischief XOXO Paddle
  SSS10063

  Er du på udgik efter en paddle til nybegyndere, så har du med Sex & Mischief XOXO Paddle fundet produktet lige for dig. Om du vil give hårde eller blide smæk, så er det en paddle lige for dig. Kun fantasien sætter grænser med denne frække paddle.

  DKK 149,00
 • Sportsheets Bitch Læder Paddle
  E21074

  Denne Sportsheets Bitch Læder Paddle er for de mere erfarne brugere af denne type sexlegetøj. Med denne paddle er der dømt afstraffelse i soveværelset.

  DKK 285,00
 • Zado Læder Hjerte Paddle
  O254649

  Hvis du har læst Fifty Shades of Grey, og har ønsket om at udleve lidt at det, så har du nok overvejet at købe en pisk korrekt. Men piske er ikke det eneste produkt, som du kan bruge til at opnå seksuel nydelse indenfor s/m, for du kan også opnå den samme seksuelle tilfredsstillelse med Zado Læder Hjerte Paddle.

  DKK 189,00