Oralsex Gel

Der er 3 produkter

Oralsex gel kan være med til at gøre oralsex endny mere nydelsesfuld for begge parter. Disse produkter findes med forskellige smag, nogle giver endda en snurrende fornemmelse på hendes klitoris når du benytter en oralsex gel.

De produkter du finder på vores webshop til at gøre oralsex endnu bedre, er alle produceret under meget strenge kvalitet...

Oralsex gel kan være med til at gøre oralsex endny mere nydelsesfuld for begge parter. Disse produkter findes med forskellige smag, nogle giver endda en snurrende fornemmelse på hendes klitoris når du benytter en oralsex gel.

De produkter du finder på vores webshop til at gøre oralsex endnu bedre, er alle produceret under meget strenge kvalitets krav, og er derfor alle spiselige. Dermed behøver du ikke at blive bekymret hvis du kommer til at sluge noget af gelen, for det er jo altså også næsten uundgåeligt at gøre.

Hvis du vil give din partner en ekstra overraskelse, så synes vi at du skal kigge vores udvalg af oralsex gel igennem, for det vil helt sikkert give jer begge en langt bedre oplevelse ved oralsex. Disse geler er med forskellige smagsvarianter og er alle lavet af naturlige ingredienser. Giv din partner den bedste oralsex oplevelse med en af vores geler til oralsex!

Mindre
Mere
Viser 1 - 3 af 3 produkter
 • Durex Play Strawberry vandbaseret Glidecreme
  E22839/E22839

  Gør det hele lidt mere vådt og glidende derhjemme, med denne glidecreme fra Durex Play. Du og din partner får her 50 eller 100 ml glidecreme, og så er den endda med en sød og lækker jordbær smag. Så hvis du skal smøre din partner ind i glidecreme på de intime dele, så vil du helt sikkert ikke kunne lade være med at smage og blive ved - især hvis du elsker...

  DKK 79,00
 • Shunga Oral Pleasure Gloss Oralsex Gel
  E22979

  Med Shunga Oral Pleasure Gloss Oralsex Gel får du en lækker lipgloss, som øger stimulationen ved oralsex. Det er det perfekte produkt, hvis du gerne vil forkæle din partner ved at gøre blowjob'et endnu bedre.

  DKK 149,00
 • Wicked Vandbaseret Med Smag
  T-Wicked.smag

  Alle sanserne er i spil når under sex, men en af de som måske ikke gavner helt så meget under dynen, er smagen. At visse områder ikke sager helt fantastisk betyder ikke at personen er uhygiejnisk, dog gør ville vi ønske at vi kunne gøre noget ved det. … og det kan vi nu!

  DKK 89,00