Oppustelig Dildo

Der er 7 varer.

Oppustelig dildo er absolut et smart stykke sexlegetøj. Navnet er lettere misvisende, da man hurtigt tænker på oppustelige dukker i stedet, men tag ikke fejl. En oppustelig dildo kan du pumpe luft ind i og lukke luft ud af, alt efter hvor stor en penis, I eller du har brug for, når det er tid til par eller solo sex. Du kan altså selv regulere, h...

Oppustelig dildo er absolut et smart stykke sexlegetøj. Navnet er lettere misvisende, da man hurtigt tænker på oppustelige dukker i stedet, men tag ikke fejl. En oppustelig dildo kan du pumpe luft ind i og lukke luft ud af, alt efter hvor stor en penis, I eller du har brug for, når det er tid til par eller solo sex. Du kan altså selv regulere, hvor stor din dildo skal være, alt efter dit humør.

Hvis du er den som elsker store rummelige dildoer, så kan vi kun anbefale dig at kigge på oppustelige dildoer for de kan pumpes op til en enorm størrelse, uden der er chancer for at de springer når legen er allerbedst. Når du bruger en oppustelig dildo så er det altid vigtigt at bruge den sammen med glidecreme, for det er jo ligeså vigtigt at den glider godt ud og ind imens du pumper den op til din ønskede størrelse.

Oppustelige dildoer kan bruges både vaginalt og analt, af kvinder og mænd, alene eller sammen med en partner. Hvis det er sammen med en partner kan du give ham pumpebolden så han styrer hvor meget du skal fyldes ud, men det er vigtigt at gå stille frem, for de kan virkelig blive enorme i deres omkreds.

En oppustelig dildo lyder lidt som en oppustelig dukke: som noget der enten er helt fyldt med luft, eller også er det slapt og ubrugeligt. Det er ikke tilfældet, når det gælder den oppustelige dildo. Pointen med den oppustelige dildo er, at du kan regulere størrelsen, så den passer til lige det, du har brug for i dag.

Det er sådan med kvindens skede, at den kan udvide sig og trække sig sammen alt efter, hvad der er brug for – den kan også give plads til et nyt menneske, så det er virkelig et fleksibelt sted, vi taler om her. Så hvorfor ikke udnytte det og udforske, hvilken størrelse der passer bedst til dine behov? Ligesom mænds penisser er forskellige, er kvinders skeder det også, og det er helt forskelligt, hvilken størrelse man mener, er den ideelle. Her er der en oplagt mulighed for at prøve sig frem.

Dildoen kan naturligvis også bruges analt, men endetarmen har slet ikke samme fleksibilitet som skeden, så her er det med at være mere forsigtig og starte med den mindste udgave af den oppustelige dildo. Herfra er det så muligt langsomt at forstørre, hvis det overhovedet bliver nødvendigt.

Dildoen er super til begyndere, der gerne vil prøve sig frem, men den er også god for den erfarne bruger, der bare gerne vil skifte størrelse engang imellem.

Mindre
Mere
Viser 1 - 7 af 7 varer