Nyheder

Viser 1 - 22 af 22 produkter
 • Love Throb 17,8 cm
  Nyhed
  Available
  Love Throb 17,8 cm
  0502855

  Har du lyst til at føle både “oh” og “ah”, kan du gøre det med denne perfekte kærligheds throb. Den er meget brugervenlig, og føles ikke for stor til nybegynderen der gerne vil begynde at lege med anallege. Den første lille kugle er 1 cm, hvilket hjælper med at gøre det nemmere at starte det hele. Derefter kan du bare tage dig god tid til at få de...

  DKK 29,00
 • You2Toys Anal Beads
  Nyhed
  Available
  You2Toys Anal Beads
  0511307

  Har du brug for en analplug, som du vil komme til at elske at lege med, er denne analplug fra You2Toys lige det du star og har brug for. For hver kugle du får ind, vil den næste være større – og sådan bliver det bare ved, indtil at du til sidst har den helt inde eller bliver nød til at sige stop for nydelsen.

  DKK 39,00
 • Glow in the dark Love Rings
  Nyhed
  Available
  Glow in the dark Love Rings
  0502375

  Sjove kærlighedsringe til din penis. De er fyldt med skæg, og kan hurtigt gøre hele den seksuelle oplevelse en tand mere belyst. Når du tager en af disse ringe på i mørket, vil du have mulighed for at holde øje med alt den aktivitet der foregår. Denne penisring egner sig rigtig godt, hvis i gerne vil have en sjovere stemning i soveværelset. 

  DKK 49,00
 • You2Toys Real Deal Giant
  Nyhed
  Available
  You2Toys Real Deal Giant
  05524530000

  Har du brug for den helt rigtige dildo for at kunne blive underholdt nok, når du er I det frække humør? Så er denne store dildo fra You2Toys lige det du står og leder efter. Med hele 31 cm kan du blive taget så langt, som du har lyst til. Derudover udgør dildoen også 4,5 cm i omkredsen, hvilket vil kunne tilfredsgøre selv den vildeste pige.

  DKK 150,00
 • Clone-A-Willy plus balls kit Clone-A-Willy plus balls kit
  Nyhed
  Available
  Clone-A-Willy plus balls kit
  E24280

  Er der en bestemt penis som du godt kan lide, har du muligheden for at beholde den hos dig. Dette vidunderlige produkt giver dig muligheden for at forme en silicone-udgave af enhver penis samt kugler. Du kan nemt og sikkert lave det hjemme i din egen stue, ligesom at du også kan tage det med hen til partneren.

  DKK 699,00
 • Icicles No. 33 Icicles No. 33
  Nyhed
  Available
  Icicles No. 33
  ED2933-00

  Vi kan her præsentere det sexlegetøj, som vi er sikre på vil give dig mange timers underholdning. Denne luksuriøse glas-massør vil gøre dig helt blød i knæene, og vil hurtigt indtage pladsen som værende et af dine yndlingslegetøj.

  DKK 375,00
 • Evolved Wild Butterfly Evolved Wild Butterfly
  Nyhed
  Available
  Evolved Wild Butterfly
  3000013127

  Her får du et erotisk og powerfuldt stykke legetøj, hvor du har mulighed for at sørge for alle dine erotiske områder bliver tilgodeset. Denne vibrator har 45 forskellige kombinationer af fart og funktioner, hvilket skal være med til at levere en drillende nydelse der får dig til at ville have mere og mere. Du er altid sikret en intens oplevelse.

  DKK 599,00
 • Black Velvets Plug silicone
  Nyhed
  Available
  Black Velvets Plug silicone
  05243360000

  En læker og simple analplug, som du kan bruge til at give dig selv en stor nydelse. Du kan vælge at bruge dette sexlegetøj til som et forspil, ligesom at det også kan bruges til blot at få maksimal nydelse i løbet af dagen. 

  DKK 159,00
 • Black Velvets Nipple sucker silicone
  Nyhed
  Available
  Black Velvets Nipple sucker silicone
  0519146

  Kunne du godt tænke dig at der blev leget lidt mere med dine bryster – nærmere dine nipples? Det giver dette sexlegetøj dig mulighed for, da du her får to sorte nipple-suckers med en metalring. Omkredsen på indersiden af disse nipple-suckers er 2,1 cm. Vægten er ligeledes til at overkomme

  DKK 75,00
 • Black Velvets Anchor plug silicone Black Velvets Anchor plug silicone
  Nyhed
  Available
  Black Velvets Anchor plug silicone
  0518115

  Dette er et sort analplug, som har et ankerlignende design. Selve designet giver dig en behagelig og anderledes oplevelse, end hvad et almindeligt analplug ville give dig. Længden på analpluggen er 9 cm, hvilket giver en masse muligheder for nybegynderen, personen med lidt mere erfaring og den trænede.

  DKK 149,00
 • Black Velvets Ring & vibro plug
  Nyhed
  Available
  Black Velvets Ring & vibro plug
  05885390000

  En lækker sort stykke sexlegetøj, hvor der både medfølger en penisring samt en vibrator. Dette nydelses-værktøj er blevet lavet af silkeblødt silicone, som er behageligt at benytte sig af. Materialet er en vigtig del af sexlegetøjet, da det giver dig mulighed for at opnå en klimaks du ikke har prøvet før.

  DKK 169,00
 • Black Velvets Ring & plug
  Nyhed
  Available
  Black Velvets Ring & plug
  0518204

  Dildoen der kan lidt mere end en almindelig dildo; her får du nemlig en vibrator der også indeholder en penis ring. Farven på dette stykke frække sexlegetøj er sort, og du har derfor mulighed for at få opfyldt dine vildeste fantasier. 

  DKK 125,00
 • Vibo Kit Vibo Kit
  Nyhed Tilbud!
  Available
  Vibo Kit
  E21623

  Dette Vibo kit sæt I lilla, er et sæt du kan bruge til at give dig selv den maksimal nydelse. Selve designet er ment som en opgradering til din egen vibrator 

  DKK 99,00 DKK 199,00 -DKK 100,00
 • Rocks-Off Bamboo 10 Speed Rocks-Off Bamboo 10 Speed
  Nyhed
  Available
  Rocks-Off Bamboo 10 Speed
  10B

  Er du på udkig efter det elegante stykke sexlegetøj, som du kan have med dig diskret? Så er denne Rocks-Off Bamboo 10 speed det du står og leder efter. Du kan nemt og hurtigt have den nede i din håndtaske eller rejsekuffert. Ligesom med alle de andre varer fra vores side, indeholder vibratoren ikke spor af phtalat, samtidig med at selve vibratoren er...

  DKK 125,00
 • Vibe Therapy Thrilla
  Nyhed
  Available
  Vibe Therapy Thrilla
  ED05862000000

  Har du lyst til at en vibrator, som du kan benytte dig af derhjemme, såvel som på farten? Så er denne Vibe Therapy Thrilla lige det du står og mangler i din taste

  DKK 125,00
 • Pipedream Real Feel No. 2 Pipedream Real Feel No. 2
  Nyhed
  Available
  Pipedream Real Feel No. 2
  3000009234

  Nyd den rigtige følelse af dejligt blødt livslignende hud, med denne utrolige, men realistiske dildo. Den er designet med et penishoved der er behageligt at få indført i sig, samtidig med at man vil kunne mærke blodårerne og de frithængende kugler.

  DKK 199,00
 • Doc Johnson The Fist Titan Men Doc Johnson The Fist Titan Men
  Nyhed
  Available
  Doc Johnson The Fist Titan Men
  3202-10-BX

  Dette er den perfekte fisting dildo til manden, som søger et eventyr han ikke vil komme til at fortryde. Doc Johnson er en af de bedste til at producere dildoer, og det kan tydeligt ses på denne model. Du kan være sikker på at der altid er brugt kvalitetsmaterialer som er sunde og sikre for din krop.

  DKK 449,00
 • Doc Johnson Belladonna’s Magic Hand Doc Johnson Belladonna’s Magic Hand
  Nyhed
  Available
  Doc Johnson Belladonna’s Magic Hand
  MX00700656

  Kunne du godt tænke dig at følge pornodronningen Belladonnas hånd inde I dig? Det får du nemlig muligheden for med denne lækre og anderledes dildo. Opskriften er blevet lavet direkte efter den helt rigtige hånd, hvor kvaliteten er blevet sat i højsædet og naturligvis kun med de kvalitetsrigtige materialer.

  DKK 199,00
 • Doc Johnson The Man Handler – 25 cm Doc Johnson The Man Handler – 25 cm
  Nyhed
  Available
  Doc Johnson The Man Handler – 25 cm
  0266

  Doc Johnson The Man Handler er det ultimative sexlegetøj, som kan være med til at gøre oplevelsen inde i soveværelset en hel del sjovere – eller hvis du bare har lyst til at opleve den maksimale nydelse for dig selv. The Man Handler er en klassisk penisformet dildo med et skaft der gør det nemt at holde, hvilket gør at du vil kunne blive ved i længere...

  DKK 249,00
 • Doc Johnson Big Boy 30 cm Doc Johnson Big Boy 30 cm
  Nyhed
  Available
  Doc Johnson Big Boy 30 cm
  0236-10-CD

  Har du altid ønsket dig at være sammen med en stor fyr, er denne Doc Johnson Big Boy lige noget for dig. Med muligheden for at blive taget af hele 30 cm’er lang og flere cm bred penisformet dildo, er det kun din egen grænse der gør at du ikke kan tage mere. Denne dildo ligner utrolig meget en almindelig penis, med attraktive blodårer som giver en mere...

  DKK 299,00
 • Doc Johnson Squirty Peter Dinger Doc Johnson Squirty Peter Dinger
  Nyhed
  Available
  Doc Johnson Squirty Peter Dinger
  0220-00-CD

  En lækker dildo, som du kan bruge til den største fornøjelse. Dette frække stykke legetøj minder meget om en almindelig dildo, blot med den funktion at den kan sprøjte med en væske efter eget valg. Du får derfor den dejlige nydelse af en udløsning, som du ville gå glip af med en almindelig dildo.

  DKK 199,00
 • Durex Play Warming Glidecreme 50 ml
  Nyhed
  Available
  Durex Play Warming Glidecreme 50 ml N
  E20655-N

  Du vil helt sikkert gerne opleve en mere intens, stimulerende og sensuel oplevelse med Durex Play Warming Glidecreme 50 ml, som også bliver kaldet Heat nogen steder.

  DKK 55,00

Kategorier