Nyheder

Viser 1 - 15 af 15 produkter
 • Wicked Ultra Silicone Wicked Ultra Silicone
  Nyhed
  Available
  Wicked Ultra Silicone
  T-WICKED-ULTRA

  Har du nogensinde prøvet silikone før? Ikke nødvendigvis det som er gemt i nogle folks frontpartier, men som smørelse?

  DKK 119,00
 • Wicked Rengøring Gel
  Nyhed
  Available
  Wicked Rengøring Gel
  T-251342

  Hygiejne er måske ikke det mest sexede i verden, medmindre du er laborant, men det er noget du skal tage højde for og være opmærksom på når det kommer til legetøj i soveværelset.

  DKK 99,00
 • Wicked Frisk Sensuel Skum Pleje
  Nyhed
  Available
  Wicked Frisk Sensuel Skum Pleje
  T-251637

  Når du har legetøj, er det utrolig vigtigt at du får det rengjort efter brug. Der kan ske ting som at legetøjet går i stykker, du kan blive syg af at bruge urent legetøj intime steder og så kan det være det i sidste ende ikke giver en særlig attraktiv duft i rummet

  DKK 99,00
 • Wicked Sensuel Onani Creme
  Nyhed
  Available
  Wicked Sensuel Onani Creme
  T-251262

  Til dig, der tager dig af dine behov selv i ny og nær, og som gerne vil gøre lidt mere ud af det end en meget hurtig omgang.Det er sikker i forvejen en rigtig stor fornøjelse når du skal dække dit behov, men du kan gøre det meget bedre.

  DKK 119,00
 • Wicked – Awaken Stimulerende Massage Gel
  Nyhed
  Available
  Wicked – Awaken Stimulerende Massage Gel
  T-252045

  Massér det helligste på en kvinde og gør det ordentligt. Der findes ikke meget bedre end en god omgang intimmassage af ens partner, men derfor er det ikke helt ligegyldigt hvad for noget du vælger at blive masseret/massere med.

  DKK 149,00
 • Wicked Vandbaseret Med Smag Wicked Vandbaseret Med Smag
  Nyhed
  Available
  Wicked Vandbaseret Med Smag
  T-Wicked.smag

  Alle sanserne er i spil når under sex, men en af de som måske ikke gavner helt så meget under dynen, er smagen. At visse områder ikke sager helt fantastisk betyder ikke at personen er uhygiejnisk, dog gør ville vi ønske at vi kunne gøre noget ved det. … og det kan vi nu!

  DKK 89,00
 • Satisfyer Men Masturbator Satisfyer Men Masturbator
  Nyhed
  Available
  Satisfyer Men Masturbator
  T-360043

  Det kan godt være du har opbygget et tæt forhold med din højre hånd siden du var 12, men nu er det på tide at revolutionere din soloorgasme. Den originale ”Fleshlight” var en succes da den kom ud, og såden da er der blevet forsket videre, hvor vi nu er havnet med det nyeste og bedste på markedet – nemlig Satisfyer Men Masturbator.

  DKK 299,00
 • Satisfyer Pro Traveler Satisfyer Pro Traveler
  Nyhed
  Available
  Satisfyer Pro Traveler
  T-360042

  Enhver dame der ønsker det bedste for sig selv, skal have denne vibrator ved sin side. Det er den ultimative håndlanger når du er ude. Den er nemlig helt ideel til rejser i en eller anden form, eller blot en overnatning hos en veninde – for ja, den er nemlig meget stille i brug.

  DKK 399,00
 • Shunga Erotic Oriental Crystals
  Nyhed
  Available
  Shunga Erotic Oriental Crystals
  T-276700

  Det er en sand skat fra havet når får en hud så blød som aldrig før. Få fornemmelsen af at din hud bliver født på ny når du tager dig et dejligt langt karbad med disse fantastiske krystaller.

  DKK 199,00
 • Ovulo Vibrante
  Nyhed
  Available
  Chokolade BodyPaint
  MSX00500526

  Du læser helt rigtigt. Her får du intet mindre end kropsmaling lavet på chokolade. Nu har du derfor muligheden for at male din partner og være intime på en anderledes og sjovere måde end måske før, samtidig med at i kan slikke det af hinanden efterfølgende.

  DKK 49,00
 • Master Cock The Manolith
  Nyhed
  Available
  Master Cock The Manolith
  MSX00701371

  Har du brug for en udfordring? Her får du i hvert fald en der gerne kunne stimulere dig hvor dine lyster er størst. Denne smukke dildo er hele 29,8 centimeter lang, hvoraf de centimeter er indsættelige. Derudover er den ca. 8 centimeter hvor den er bredest.

  DKK 470,00
 • Master Cock Rocket Dildo
  Nyhed
  Available
  Master Cock Rocket Dildo
  MSX00701367

  Her har ud mulighed for at erhverve dig sand kunst, som du tilmed kan få fornøjelse af, som ikke bare skal hænge på væggen – i hvert fald ikke hele tiden.

  DKK 495,00
 • Hard Willies
  Nyhed
  Available
  Hard Willies
  MSX 01000335

  Nu kan du få spiselige små tissemænd. I alle de gængse vingummifarver får du her vingummi penisser der absolut er perfekt som enhver fødselsdagsgave

  DKK 39,00
 • Vingummi Kærlighedsringe
  Nyhed
  Available
  Vingummi Kærlighedsringe
  MSX01000337

  En revolutionerende udgave af en penisring. Disse Love Rings påføres penissen ved fuld erektion, og fungere derved so en penisring. Den sørger altså for at hele oplevelsen bliver mere følsom, samtidig med at sædudgangen bliver ”forsinket”. Med andre ord, så holder han sig lidt længere i sengen.

  DKK 19,00
 • Penisform til spejleæg Penisform til spejleæg
  Nyhed
  Available
  Penisform til spejleæg
  MSX01000340

  Forestil dig at efter du har været sammen med din partner, så vil du gerne forkæle ham/hende lidt og vil derfor lave morgenmad til jer. Det klassiske er æg og bacon, som er en sikker vinder hos alle.

  DKK 29,00

Kategorier