Mini Vibrator

Der er 41 varer.

En mini vibrator er det perfekte stykke sexlegetøj til håndtasken eller til en hurtig og stille orgasme. En mini vibrator, også kendt som små vibratorer, disse er virkelig diskrete, men alligevel kan de give kraftfulde og fantastiske stimulationer til din klitoris. Med andre ord er de på ingen måde dårligere til at give orgasmer end andre produk...

En mini vibrator er det perfekte stykke sexlegetøj til håndtasken eller til en hurtig og stille orgasme. En mini vibrator, også kendt som små vibratorer, disse er virkelig diskrete, men alligevel kan de give kraftfulde og fantastiske stimulationer til din klitoris. Med andre ord er de på ingen måde dårligere til at give orgasmer end andre produkter på markedet. Du kan finde en lille vibrator til andet end klitoris stimulation - nemlig dit G-punkt. Med andre ord findes der et hav af forskellige modeller, som dækker langt de fleste af kroppens orgasme zoner.

Køb en mini vibrator hvis du gerne vil have en lille og diskret dildo vibrator med dig i håndtasken. Den kan du nemlig bringe med dig overalt, og så snart lysten kalder, vil ingen opdage din lille hemmelighed!

Men husk at kigge efter en glidecreme, vi har i vores online sexshop flere forskellige glidecremer, og der findes også nogle som er praktiske at have med i håndtasken, så du kan tilføje din nye vibrator med lidt smørrelse, så oplevelsen bliver endnu bedre.

Smarte Mini Vibratorer til gode priser

'Det er ikke størrelsen, det er gørelsen', denne vending er godt brugt af mænd, der ikke selv er i besiddelse af det største udstyr i bukserne. Selvom disse mænd gør deres bedste, er det dog ikke altid muligt at leve op til dette motto, og det er altså ikke altid muligt for dem at tilfredsstille en pige. For vores mini-vibratorer er sagen dog en helt anden. Her er du garanteret tilfredsstillelse og en helt speciel form for nydelse trods den lille og meget diskrete størrelse herpå.

Skønne små vibrationer

Grunden hertil er, at vores sexlegetøjs vibrationer aldrig slår fejl. Nok er der en forskel på den nydelse, som du vil få fra en stor vibrator, der fylder dig ud som aldrig før og kan støde helt i bund, men derfor kan du sagtens opleve en anden med helt sikkert lige så god nydelse ved en lille en af slagsen.

Supplement til jeres sexliv

Trods den lille størrelse, så er vibrationerne stadig utrolig kraftige og kan bringe dig lige ind i den syvende himmel. De små vibratorer vil ovenikøbet helt klart være at foretrække for dig, som godt kunne tænke dig at bringe lidt godter og dermed spænding i dit og din partners sexliv, eftersom disse små lækkerbiskender ikke virker så skræmmende og i den forbindelse er gode at starte ud med.

Klar på eventyr?

Små vibratorer eller minivibratorerne, som vi også kalder dem, er virkelig praktiske, da de jo netop ikke fylder ret meget og dermed også er meget velegnede til at tage med rundt omkring på eventyr diverse steder, hvis I kunne tænke jer at eksperimentere med lidt spændende sex i det fri hvor der jo er en chance for at blive opdaget, hvis I ikke passer på og er diskrete. Den lille størrelse på små- og mini vibratorerne medvirker også, at prisen på disse ofte er meget lav, sammenlignet med eksempelvis en vibratordildo i normal størrelse. Dette er for mange et plus, og dette betyder desuden ikke, at kvaliteten er dårligere.

Din første lille vibrator?

Hvis du er begynder inden for det kæmpe verden af sexlegetøj, som er at finde på markedet, kan vi desuden stærkt anbefale dig, at starte ud med en lille vibrator, og ikke en af de større og mere voldsomme udgaver, da disse er super simple at anvende og alligevel give utrolig mange muligheder for at eksperimentere med seksuel nydelse og mange forskellige lege.

Mindre
Mere
Viser 1 - 41 af 41 varer