Massagelys

Der er 8 produkter

Med et massagelys kan du skabe den perfekte stemning til den romantiske aften. Tænd for de velduftende lys og lad voksen smelte, brug den efterfølgende til at give din partner en lækker erotisk massage. Dette er den perfekte måde at starte forspillet på.

Massagelys findes i flere forskellige variationer med ligeså forskellige dufte. Uanset hvil...

Med et massagelys kan du skabe den perfekte stemning til den romantiske aften. Tænd for de velduftende lys og lad voksen smelte, brug den efterfølgende til at give din partner en lækker erotisk massage. Dette er den perfekte måde at starte forspillet på.

Massagelys findes i flere forskellige variationer med ligeså forskellige dufte. Uanset hvilken duft du holder af, vil du altid kunne finde et massagelys som du kunne tænke dig at starte den romantiske aften med.

Der er intet din partner vil elske mere end at få en lækker erotisk massage. Dette vil sætte helt ny gnist til jeres seksuelle aktiviteter og dermed skabe en fornyet spænding til jeres sexliv.

Hos os kan du finde lige netop den duft du ønsker at starte forspillet med, for vi har massage lys fra alle de mest populære producenter. Ligesom alle vores andre erotiske produkter, kan du naturligvis købe massage lys til overkommelige priser på vores webshop.

Mindre
Mere
Viser 1 - 8 af 8 produkter
 • Jimmyjane Afterglow Luksus MassagelysJimmyjane Afterglow Luksus Massagelys
  Tilbud!
  Available
  Jimmyjane Afterglow Luksus Massagelys
  E21096

  Jimmyjane Afterglow Luksus Massagelys har en overdådig duft, du vil elske at nyde sammen med en dejlig sensuel massage. Forkæl dig selv med dette luksuriøse massagelys, tænd for vægen og lad den naturlige voks smelte sig om til silkeblød massageolie.

  DKK 199,00 DKK 229,00 -DKK 30,00
 • Kamasutra Massage Lys Med Duft
  R89315-5

  Dette massagelys er designet til, at du kan forkæle din partner på en anderledes måde. Du har sikkert allerede prøvet at forkæle din partner med almindelig massage, men med dette massagelys bliver det en helt anderledes oplevelse.

  DKK 149,00
 • LELO Flickering Touch Massagelys
  L1227

  LELO Flickering Touch Massagelys bliver til en forførende massageolie. Elsker du at sidde og drømme, mens du stirrer ind i flammens glødende og forførende skær? Det kan du med Flickering Touch fra LELO.

  DKK 229,00
 • Lust Massagelys Med Jordbær Duft
  O610232

  En god seksuel oplevelse med det ultimative mål at opnå lækre orgasmer starter meget før den faktiske seksuelle akt, og der findes ikke noget bedre til at lade op med en afslappende, sensuel og pirrende gang massage med dette Lust Massagelys Med Jordbær Duft.

  DKK 99,00
 • Lust Massagelys Med Vanilje Duft
  O610224

  Hvis du vil opnå en pirrende og seksuel oplevelse, der gerne skulle tage tingene lidt højere op, så skal du starte det seksuelle forspil med Lust Massagelys Med Vanilje Duft, som gør at du kan din partner en lækker sensuel massage, der langsomt varmer hende eller ham op til at blive super vellysten.

  DKK 99,00
 • PicoBong Massagelys
  E23677

  Dette PicoBong Massagelys vil varme tingene op på en ny og pirrende måde. Uanset om du vil overraske din partner eller bare åbne for nye eventyr, vil dette massagelys skabe den rette stemning.

  DKK 29,00
 • PicoBong Massagelys - 3 Pak
  E23792

  Disse PicoBong Massagelys vil varme tingene op på en ny og pirrende måde. Uanset om du vil overraske din partner eller bare åbne for nye eventyr, vil disse massagelys skabe den rette stemning.

  DKK 79,00
 • Shunga Erotic Art Luksus Massagelys
  E25760

  Med Shunga Massagelys får du et lækkert produkt, som kan bruges til at tænde op for den romantiske stemning. Massagelyset vil efter lidt tid smelte, hvorefter du kan bruge voksen til erotisk massage sammen med din partner.

  DKK 179,00