Kategorier

Liste over varer fra producent We-Vibe

We-Vibe sexlegetøj er blandt de mest populære brands indenfor sexlegetøj til par, og det er selvfølgelig på grund af deres verdenskendte par vibratorer. Det helt særlige ved We-Vibe sexlegetøj er, at det kan bruges af to personer på en gang. også imens I elsker. Kvinden skal føre vibratoren op, og manden skal trænge ind i hende. Dermed vil I begge to opleve de dejlige vibrationer fra fx We Vibe 4 eller en af de andre tidligere modeller.

Udover det, er vibratorerne fra We-Vibe sexlegetøj kendt for deres stimulering af klitoris og g-punktet samt deres materiale, der består af 100% behageligt medicinsk silikone. We-Vibe serien er uden tvivl verdens mest populære sexlegetøj, der efterhånden er blevet købt af mange millioner mennesker verden over.

Stifteren Bruce Murison fortæller, at han ikke kunne forstå hvorfor der ikke fandtes en par vibrator, som kunne glide ind mellem to partnere og på den måde stimulere begge på en gang. Jo mere han søgte efter fantastiske vibratorer til par, jo flere forfærdelige produkter med dårlig design fandt han - og ud af dette opstod We-Vibe.

Viser 1 - 6 af 6 varer