Kategorier

Liste over varer fra producent Shirley of Hollywood

Shirley of Hollywood har leveret high-end og high-fashion lingeri siden 1966. Nøgleordene er integritet og innovation og med det har Shirley of Hollywood gennem mange år leveret lækkert, frækt, sexet og sødt lingeri i høj kvalitet til hele verden. De går aldrig på kompromis med kvaliteten. Udover standard-udvalget tilbyder Shirley of Hollywood en X-kollektion med lidt større størrelser. Her er noget for enhver.

De fører et bredt udvalg af luksus lingeri til kvinder som vil imponere enhver beskuer, og de vil med sikkerhed få opmærksomhed når de har deres frække lingeri på. Vælg blandt et bredt udvalg af bundløse trusser, kjoler, korsetter og babydoll. Deres sortiment er uendeligt og det er kun din egen sammensætning der sætter grænsen.

En sikker scoring, er deres babydoll tilføjet med en fræk bundløs trusse, der vil gøre det hele endnu mere spændende. Du kan også vælge en af deres flotte korsetter, hvor der ofte følger frække bundløse trusser med, og så lige tilføje dit look med frække selvsiddende nylonstrømper, så har du sat effekten til den forførende aften.

Shirley of Hollywood har eksisteret og produceret lingerie i USA siden 1966. Med et evigt fokus på kvalitet og innovation bliver mærket ved med at have succes.

Tilbage i 1948 leverede Herman Schlobohm nipsting og diverse til bh- og korset-industrien i New York. Senere flyttede han vestpå med sit firma og startede The National Corset Supply House, en familieforretning der voksede sig stor nok til at inkludere sønnerne, Jon og Roy i 1960 og 1961.

Efter år med fremstilling af komponenter til lingerie besluttede familien Schlobohm sig for at sætte komponenterne sammen og selv lave deres eget lingerie - det begyndte de på 1966. Fire år senere købte de mærket “Shirley of Hollywood” fra en kunde, der skulle på pension og udvidede deres produktlinie med corsetter, bh’er, dukker, trusser, g-strenge, strømper osv. Roy tog sig af produktionen og Jon tog sig af finanserne, mens firmaet voksede og udvidede med nye produkter og nye kollektioner, der var efterspurgt fra kyst til kyst i USA.

I 1980’erne overtog den næste generation af Schlobohm-familien, og i dag inkluderer Shirley of Hollywood mere end 100 medarbejdere.

Integritet og innovation danner i dag stadigvæk fundamentet for Shirley of Hollywood, et firma med en vision om at levere high-end, high-fashion intime produkter med høje standarder for kvalitet.

Viser 1 - 43 af 43 varer