Kategorier

Liste over varer fra producent Rocks Off

Rocks Off sexlegetøj er blevet kåret igen og igen, som noget af verdens bedste sexlegetøj, så producenten er for alvor trådt ind på det danske marked. I England er det blevet det absolut førende og mest sælgende sexlegetøj, hvor det i 2011 også vandt Årets Brand til ETO Awards. Vi er derfor hos Alor.dk meget stolte over, at føre Rocks Off sexlegetøj i vores sexshop.

Den kendte bullet vibrator Bullet Vibrator RO-80 mm, vandt titlen Bedste Vibrator, og derfor kan man som kvinde roligt shoppe løs blandt deres RO-serie.

Når det kommer til mænd er Rocks Off også fantastisk, da de vandt ETO Award som det mest innovative brand i 2014. Alle deres produkter er 100% gennemtestede og fremstillet af de bedste materialer, der samtidig er ekstrem hudvenlige.

Når du anvender rocks off sexlegetøj vil du opleve en helt speciel følelse af luksuriøst sex legetøj med vibrationer som du ikke tidligere har oplevet fra andet sex legetøj. Men husk at hvis du vil have den bedste oplevelse af deres sex legetøj så skal du altid bruge deres produkter sammen med en god glidecreme, det vil samtidig også give dig nogle helt fantastiske orgasmer.


Info om producenten Rocks Off


Virksomheden Rocks Off blev etableret for mere end 10 år siden i England, og i dag kan man stort set finde producentens fabriker i alverdens lande. Producenten leverer erotiske produkter til butikker og grossister på et større globalt plan og betragtes som værende en af de mest innovative producenter nogensinde.

I Europa er Rocks Off det mest førende brand, og har desuden også solgt verdens mest populære bullet vibrator RO-80 i mere end 5 millioner eksemplarer. Alle produkterne er fremstillet af hudvenlig platinum silikone og bliver testet under sikre forhold. Derudover er alle deres produkter også 100 % vandtætte, hvor også man får en garanti-kode, hvis produktet skulle gå i stykker. Læs meget mere om Rocks Off på producentens officielle hjemmeside.

Viser 1 - 27 af 27 varer