Kategorier

Liste over varer fra producent LELO

LELO sexlegetøj er nogle af markedets absolut mest populære produkter, det svenske erotik brand LELO producerer luksus sexlegetøj til kvinder og mænd, men også med særligt fokus på par. Lelo sexlegetøj er altså kendt for at holde sig til et ultra stilrent design og samtidig beholde funktionaliteten i top.

Det er særligt i modeverdenen, at LELO henter deres inspiration, hvilket sikrer dig nogle erotiske produkter, som du stolt kan have stående fremme på natbordet. Alle produkter fra LELO er lavet i 100% medicinsk silikone, som giver en intens og behagelige pirring under brug. Du kan derfor også forsikre dig om, at ingen af deres produkter indeholder phthalater eller andre skadelige stoffer.

I 2011, 2012 og 2013 modtog Lelo Eros Shine Award for de bedste produkter, og har lige siden starten taget verden med storm med deres høje klasse og enkelthed. Derudover kommer alt LELO sexlegetøj i flot indpakning, og du vil kunne finde alt fra vibratorer, trådløse produkter til penisringe og nogle af branchens bedste glidecreme.

Viser 1 - 47 af 47 varer