Kategorier

Liste over varer fra producent Fun Factory

Fun Factory sexlegetøj er til dem som søger efter vibratorer og dildoer i den bedste kvalitet. Fun Factory er verdenskendt for at lave kvalitets sexlegetøj, hvor man har stor fokus på effektiv stimulering og minimalisme. Fun Factory blev grundlagt i 1996, og er i dag blandt verdens største producenter af sexlegetøj. Deres sortimenter byder på brugervenlighed og en funktionalitet i topklasse. I 2013 vandt virksomheden en prestigefyldt award som årets bedste producent ved IBIZ Awards.

Fun Factory fremstiller alle deres erotiske produkter i Tyskland med henblik på at tilbyde deres kunder sexlegetøj af det bedste medicinske silikone. Det er med andre ord 100% kropsvenligt og uden phthalater og andre farlige stoffer.

Hos Alor.dk gør vi meget ud af, at tilbyde det absolut bedste sexlegetøj derfor er det også meget naturligt at du kan finde Fun Factory sexlegetøj blandt vore brede udvalg af erotiske hjælpemidler.

Som så mange andre produkter i vores webshop, anbefaler vi dig at bruge deres produkter sammen med en god vandbaseret glidecreme, eller hvad med at prøve deres egen specielt udviklede glidecreme, der giver dig en helt fantastisk oplevelse sammen med deres store udvalg af dildoer og vibratorer.

Viser 1 - 45 af 45 varer