Kategorier

Liste over varer fra producent Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey sexlegetøj er nok et af verdens bedst sælgende mærker indenfor sexlegetøj. Den verdensomspændte bestseller Fifty Shades of Grey har forført millioner af læsere verden over, hvilket også har resulteret i et eftertragtet univers efter fetish, dominans og bondage, der har skabt den kendte Fifty Shades of Grey sexlegetøj kollektion. I bøgerne følger vi den smukke og unge Anastasia Steele og hendes forhold til den karismatiske milionær Christian Grey, som introducerer Anastasia til en verden indenfor det lidt mere kinky sexlegetøj.

Selve kollektionen er fremstillet i samarbejde med forfatteren bag bøgerne E.L. James. Fifty Shades of Grey sexlegetøj består af lækre og eksklusive produkter som piske, håndjern og andet frækt sexlegetøj.

Deres sortiment er i dag blevet udvidet med super lækre dildoer og vibratorer som er lavet af førsteklasses silikone eller glas. Derfor er du altid sikret den bedste oplevelse når du bruger sexlegetøj fra det populære brand Fifty Shades of Grey.

Som med alt andet sexlegetøj anbefaler vi dig selvfølgelig at bruge det sammen med en god glidecreme, og der har du i dag mulighed for at vælge glidecremen som Fifty Shades også har udviklet, og den er derfor specielt god at bruge sammen med deres dildoer og vibratorer.


Trilogien Fifty Shades of Grey erotik kollektionen


Det er ingen hemmelighed at megasuccesen Fifty Shades of Grey har fået sin helt egen erotiske kollektion, og siden bøgerne udkom kombineret med sexlegetøjet er interessen for E.L. James trilogi nærmest tredoblet de seneste par år. Rigtig mange læsere - særligt kvinder - forelsker sig direkte i universet, hvilket også får interessen for sexlegetøjet til at vokse. Der er slet ingen tvivl om, at bøgerne har flyttet en masse grænser for læserne, og lige pludselig virker bondage og fetish ikke længere så skræmmende, som det måske gjorde før i tiden.

Hos Alor.dk oplever vi også en stor stigning i interessen efter E.L. James kollektion, og vores kunder nøjes slet ikke med at købe bare et produkt men mange på en gang! Dette skyldes at Fifty Shades of Grey legetøjet er sobert og elegant og dermed langt fra nogle af de andre produkter på markedet, der til tider kan virke vulgære og knap så simple.

Viser 1 - 45 af 45 varer