Kategorier

Liste over varer fra producent Black Velvet

Black Velvet tiltrækker de fleste med sit sorte design, der står for stilsikker kvalitet. Det er interessant, hvorfor vi lige synes, at sexlegetøj i farven sort, er så interessant. Men faktum er, at det altid er populært, når sexlegetøj har netop den farve, og det er vel egentlig ikke så mærkeligt. Sort er mystikken og det ukendtes farve. Vi kan godt lide mystikken omkring Black Velvet sexlegetøj. Det er lidt forbudt, men det er nok grunde til at Black Velvet sexlegetøj tænder så mange som det gør.

Deres udvalg byder på rigtigt mange forskellige produkter store som små buttplug og bækkenbundskugler eller vibrerende kugler. De har simpelthen udvalget der skal til, for at bringe nyt kulor og inspiration til sexlivet, som giver fornyet gnist mellem dig og din partner.

Når du er på udkig efter sexlegetøj som giver nyt kulør på tilværelsen, så husk samtidig at kig efter en glidecreme, for der er mange som føler det ubehageligt hvis sexlegetøjet ikke er blevet tilføjet med en god glidecreme, og det er ikke uden grund, for er det blevet tilføjet med glidecreme så glider det altså langt bedre.

Det sorte sexlegetøj har et godt tag i sit publikum. Black Velvets produkter ser indbydende ud, er lækkert designet, og der er alt fra begynderprodukter til produkter til det mere erfarne publikum.

Black Velvet går fra den ene yderlighed til den anden. Der er alt fra Bækkenbundskugler til Mega Butt Plugs. Imellem de to yderligheder har du analkæder, butt plugs med vibrator og de mindre butt plugs.

Så hvorfor sort sexlegetøj? Sort sexlegetøj bliver ofte brugt af brugere, der ikke er bange for at eksperimentere med den del af deres sexliv, som måske kan afskrække andre. Det sorte kalder på den mørke side i brugeren, og hvis du kan lide at eksperimentere med de mindre pussenussede dele af sex og seksualitet, vil flere brugere mene, at den sorte sexlegetøj passer bedre ind.

Det er også en mulighed, at du er nervøs for, hvad der kan ses på sexlegetøjet. Det sorte skjuler det meste skidt og snavs, som kan samle sig på sexlegetøj. Ikke kun ved brug, men også når man har det liggende fremme. Silikone er et fantastisk produkt, men det har det også med at tiltrække skidt, hvis man ikke er grundig med rengøringen.

Viser 1 - 21 af 21 varer