Lydløse Vibrator

Der er 2 varer.

Lydløse vibrator er lige sagen for de kvinder, som elsker at holde deres lille hemmelighed for dem selv. Det er aldrig særlig rart at have en vibrator, som larmer rigtig meget og lige præcis derfor er denne kategori de lydsvage vibratorer utrolig populær blandt de fleste kvinder. Naturligvis kan en vibrator aldrig være 100% lydløs.

Har du børn ...

Lydløse vibrator er lige sagen for de kvinder, som elsker at holde deres lille hemmelighed for dem selv. Det er aldrig særlig rart at have en vibrator, som larmer rigtig meget og lige præcis derfor er denne kategori de lydsvage vibratorer utrolig populær blandt de fleste kvinder. Naturligvis kan en vibrator aldrig være 100% lydløs.

Har du børn boende hjemme, og vil du undgå at blive hørt, skal du prøve en af vores mange forskellige lydsvage vibratorer. Disse findes i store og små størrelser samt forskellige materialer, hvilket betyder at du helt sikkert kan finde en eller flere, der passer til din smag.

De fleste lydløse vibrator har flere forskellige funktioner som vil kunne opfylde selv den mest krævende kvindes ønske. Hvis du vil give hende en fræk gave, så synes vi at du skal tage et kig på disse lydløse vibrator for der er noget for enhver smag og i forskellige størrelser. Du kan også vælge at bruge den i soveværelset til forspillet, det vil med garanti give hende lyst til mere af det frække.

Nydelse i stilhed med en lydsvag vibrator

Disse vibratorer sikre dig mange timers nydelse i fred og ro, selvom dine erogene zoner opnår det fulde udbytte af vibrationernes fantastisk stimulerende effekt, da disse bestemt ikke er rolige.

Larmer en vibrator alt for meget, kan mange have svært ved at slappe ordentligt af, både fordi det kan være forstyrrende og svært at komme hen i den fuldstændig befriende form for ekstase, hvis der er for meget larm omkring en, men også fordi andre er bange for at blive opdaget under deres nydelse.

Kraftige vibrationer uden lyd

Mange tror, at lyssvage vibratorer er ensbetydende med svage vibrationer, som altså ikke kan give dig den nydelse som for forventer om ikke mindst fortjener. Det er dog slet ikke tilfældet.

De lydsvage eller næsten lydløse vibratorer er blot fremstillet efter en teknik, som medvirker at de ikke larmer og afsløre dine hemmelige lege i soveværelset, uden at gå på kompromis med din seksuelle nydelse.

Godt supplement til jeres sexliv

Langt de fleste, som eksperimenterer med sexlegetøj sammen med en partner, vil også klar foretrække de lydsvage af slagsen, da det eller hurtig kan blive lidt for dominerende og rette alt for meget fokus mod selve vibratoren, hvilket sjældent er helt optimalt. Er det nyt for jer, at tage en vibrator med ind i soveværelset, vil vi i hvert fald anbefale et, som er lidt diskret og ikke larmer for meget, da det vil hjælpe jer til at slappe mere af og give mod på og mere lyst til de seksuelle lege med vibratoren, hvormed I begge vil opnå det bedste resultat.

Forskellige vibrationshastigheder

Lydsvage og nærmest lydløse vibratorer har stadig mange forskellige vibrationstrin og kan altså blive utrolig kraftige på de høje niveauer. En vibrator kan give dig mange forskellige former for nydelse, og der er både på de lave og høje niveauer. Rigtig mange kan godt lige at øge vibrationernes styrke og hastighed i takt med at de kommer tættere og tættere på klimaks, hvilket vi også kun varmt kan anbefale, eftersom dette give en fuldkommen fantastisk følelse.

Et bredt udvalg

Disse vibratorer, som kun giver en meget svag lyd fra sig, og altså er så godt som lydløse, kommer i utrolig mange forskellige udformninger, hvormed der altså er lidt for enhver smag. Der er både til dig, som leder efter den dejlige orgasme på egen hånd, men også dig, som blot ønsker noget til at supplere og spice dit og din partners sexliv op med.

Design, farver m.v.

Desuden findes disse vibratorer i mange forskellige farver, materialer og designs, så der vil helt sikker være noget, som du vil kunne lide. Mange vibratorer findes i dag i udformninger, som slet ikke minder om sexlegetøj, og derfor ikke virker forbudt og beskidt, som nogle mennesker ellers synes. Nogen er så begejstrede for deres flotte vibratorer, med rene og elegante linjer, at de har helt svært ved at gemme dem væk i skuffen.

Mindre
Mere
Viser 1 - 2 af 2 varer