Luksus Vibrator

Der er 10 produkter
Viser 1 - 10 af 10 produkter
 • Adrien Lastic Carees
  0589780

  Føl de mange muligheder med denne vibrator der får din klitoris til at føle nydelse, som den aldrig har gjort før. Leder du efter en ven du altid kan tage frem om dagen og natten (ja, bare når du har lyst til det) er Carees fra Adrien Lastic det du har brug for.  

  DKK 489,00
 • Adrien Lastic Ocean Storm
  0589853

  Ønsker du mere kraftfulde orgasmer, kræver det at du har det helt rette sexlegetøj som vil kunne give dig dette. Som navnet så fint antyder, vil du med denne Ocean Storm opleve helt nye former for orgasmer og seksuel nydelse.

  DKK 499,00
 • Dame Products EVA Genopladelig Håndfri Klitoris VibratorDame Products EVA Genopladelig Håndfri Klitoris Vibrator
  Tilbud!
  Available
  Dame Products EVA Genopladelig Håndfri Klitoris Vibrator
  E26270

  EVA fra Dame Products er både anderledes og utrolig enkel. Den giver dig den klitoris stimulation, du leder efter, samtidig frigører den også dine hænder, så du kan bruge hænderne til andre spændende ting når du har sex med din partner.

  DKK 869,00
 • Fifty Shades of Grey – Freed Fjernstyret Genopladelige...
  E28590

  Forkæl hende med en diskret vibrator i trusserne og styr hendes nydelse ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening. Denne vibrator er tilpasset, så den kan påføres direkte i trusserne. Der medfølger et par trusser, som kan justeres ved hjælp af båndende i siderne, så trussen passer til de fleste.

  DKK 789,00
 • Fun Factory Darling devil Vibrator
  FF-a1

  Når du har en djævelsk lyst og fantasi, har du brug for en djævel til at tage sig af dig. Darling Devil er en yderst feminin vibrator med et snært af en kinky attitude.

  DKK 579,00
 • Fun Toys G-Vibe Mini Genopladelig Silikone G-punkt Vibrator
  E25708

  Fun Toys G-Vibe Mini er designet grundet opfordringer fra kvinder, der ønskede at prøve den oprindelige G-Vibe 2, men de blev skræmt af dens størrelse. Derfor har FunToys lanceret denne mini udgave.

  DKK 749,00
 • LELO Noa Genopladelig G-punkt Vibrator
  E23663

  Forbedre den intime oplevelse med din partner, med denne genopladelige Lelo Noa. Designet af fleksibelt silikone for ekstra god komfort, den sidder mod klitoris og inde i kvinden under samleje, der leverer intense vibrationer til begge parter.

  DKK 599,00
 • Nalone FiFi Klitoris Vibrator
  E24715

  Nalone FiFi er en ergonomisk USB klitoris vibrator. Vil du gerne have stimuleret din klitoris så dejligt som overhovedet muligt, kan denne vibrator være uundværlig for dig. Tippen på vibratoren vil omringe din klitoris og angribe på mest behagelig vis. Der er mange muligheder for at få stimuleringen præcis som du gerne vil have det med Nalone Fi Fi – der...

  DKK 319,00
 • OVO E2 Genopladelig Klassisk Silikone VibratorOVO E2 Genopladelig Klassisk Silikone Vibrator
  Tilbud!
  Available
  OVO E2 Genopladelig Klassisk Silikone Vibrator
  3000011829

  Elegant, sofistikeret og USB genopladelig, OVO E2 er en must-have vibrator, til fans der elsker kraftfulde vibrationer og luksus sexlegetøj. Med 7 vibrationsmønstre og et 100% vandtæt finish, er du sikker på at få en uovertruffen nydelse.

  DKK 399,00
 • You2Toys Double Dolphin
  0562190

  Double Dolphin er en mester indenfor stimulation af både vagina, og ikke mindst klitoris. Med den lækre 3-trins vibratorfunktion, får du muligheden for at vælge lige præcis dén vibration, eller pirrende pulsering, som du bedst kan lide. Herudover kan du styre dildoen og klitorisvibratoren separat, så du ikke skal gå på kompromis med din nydelse. 

  DKK 299,00