Lingeri

Lingeri

Der er 231 varer.

Lingeri er lige noget for kvinder der gerne vil føle sig super sexet - både til hverdag og i soveværelset med en partner. Flotte korsetter med strømpeholdere og bundløse trusser, er virkelig sagen, hvis man skal piftes lidt op, og ikke nok med det er frækt, det er også flot og lækkert. Meget lingeri vil fremhæve de flotte kvindelige former, og v...

Lingeri er lige noget for kvinder der gerne vil føle sig super sexet - både til hverdag og i soveværelset med en partner. Flotte korsetter med strømpeholdere og bundløse trusser, er virkelig sagen, hvis man skal piftes lidt op, og ikke nok med det er frækt, det er også flot og lækkert. Meget lingeri vil fremhæve de flotte kvindelige former, og vil derfor være en fordel at have på under kropsnært tøj, som skal sidde så tæt som muligt.

Her på siden kan du finde en masse elegant lingeri, der vil falde i god jord hos alle kvinder, men bestemt også de alle mænd, der får lov at opleve dets forførende effekt, og det er lige netop det bundløse trusser er, for de er både frække og forførende.

Er du til endnu frækkere sager, så findes der også et godt udvalg af kostumer, som kan være yderst effektive til sjove lege i soveværelset, hvis I ønsker at pifte sexlivet lidt ekstra op. Til kostumer kan du også bære bundløse trusser eller frække bundløse strømpebukser.

Mindre
Mere
Viser 1 - 55 af 231 varer