kontakt@alor.dk

Vi vil altid svare alle e-mails indenfor 24 timer alle hverdage
Ring alle hverdage
mellem 10.00 - 15.00

22 55 90 39

Marie Johansen
Kunderservice ansvarlig
Kundeservice

Alor Legatet

Alor sexlegetøj legat

Alor Legatet til sexologstuderende – 10.000 DKK

sexolog-legatAlor har i år tilføjet et ekstra legat på 3.000 DKK, så vi kan hjælpe endnu en sexologstuderende lidt på vej.

Hos Alor.dk har vi en vision om at give danske singler og par de bedste muligheder for at optimere deres sexliv – en vision vi deler med en stor underskov af sexeksperter, sexologer og sexterapeuter.

Vi lever visionen ud i livet ved at tilbyde sexlegetøj af høj kvalitet, samt gode råd til at anvende dette til at sprede nydelse og livskvalitet. Samtidig har vi et stort ønske om at støtte op om de vigtige studerende, der lige nu landet over er i gang med en uddannelse til sexolog. Det er disse studerende, der i fremtiden skal sikre danskernes erotiske livsglæde, og derfor har vi valgt at indstifte et legat + et bonuslegat, der giver studerende på landets sexologuddannelser mulighed for at få et lille økonomisk tilskud, som kan bruges enten til at forsøde livet eller til at finansiere deres uddannelse.

Vi ved, at det er dyrt at studere, og dette gælder ikke mindst flertallet af sexologuddannelser og sexologskoler, hvor uddannelsen betales af den studerende selv. Vi håber, at vi med dette legat kan medvirke til at gøre livet lidt nemmere for de sexologstuderende i Danmark fremover.

Om Alor Legatet

Alor Legatet til sexologstuderende blev indstiftet i 2014 som et legat på 10.000 kroner, der uddeles én gang årligt til en person, der deler vores vision om at styrke vidensniveauet og glæden ved sex i Danmark. Selve legatet er det første og eneste officielle indenfor sexologbranchen, og vi håber, at det kan være medvirkende til at skabe mere fokus på sexologernes uddannelse.

Som en ekstra bonus har vi i år indstiftet et ekstra legat på 3.000 kroner, så vi kan udvælge og belønne to flittige sexologstuderende.

Hvem kan søge?

Sex er mange ting, og der findes derfor også utallige indgangsvinkler til at studere sexologi, hvorfor der findes både teoretisk og mere praktisk funderede uddannelser. Hos Alor.dk mener vi, at disse forskellige tilgange er lige vigtige, og alle danskere, der læser til sexolog, skal have mulighed for at ansøge legatet.

Alor.dk sætter stor pris på forskellighed, ikke mindst når det kommer til sex, og derfor er alle uanset køn, etnicitet og alder selvfølgelig velkomne til at søge – som sexolog er livserfaring et plus, men ungdom er bestemt ingen hindring, og derfor er vi fuldstændigt ligeglade med, om ansøgerne er 20 år gamle eller 65.

Der er deadline for ansøgning til legatet d. 17. september, og vinderen af legatet på bliver udtrukket den 17. oktober. Den mest kvalificerede får direkte besked via e-mail.

Hvordan søger du?

Du kan ansøge om Alor Legatet til Sexologstuderende ved at sende navn og adresse samt navnet på den sexologuddannelse, som du læser på, til kontakt@alor.dk. Derudover skal du vedhæfte en motiveret ansøgning, hvor du beskriver, hvorfor netop du skal modtage Alor Legatet til Sexologstuderende. Den motiverede ansøgning må maks være 2 sider med 2400 anslag pr. side. Vi vil herefter vurdere de enkelte ansøgninger, og den udvalgte kandidat vil få direkte besked. Der skal kunne fremvises et gyldigt bevis for påbegyndt eller planlagt påbegyndelse af uddannelse.

Modtageren af Alor Legatet 2014 var ikke interesseret i at stå frem offentligt. Modtagerne af Alor Legatet 2015 skal være klar på dette. Det vil være god eksponering for en kommende sexolog.

Legat Maj Wismann udtalelse

Copyright 2012 - 2016 Alor.dk v/FKT Invest ApS – Nørrebro 18 - 9881 Bindslev - CVR. Nr. 36 44 90 39 - e: kontakt@alor.dk . Kundeservice: 22 55 90 39
Fa 10% rabat - Klik her
Køb nu – betal, når du vil

Med ViaBill kan du købe dine varer nu og betale, når du vil. Det er sikkert, helt enkelt og ganske rente- og gebyrfrit. Webshoppen sender dig varerne, og du betaler for dit køb i det tempo, der passer dig. Læg blot varerne i kurven, og vælg ViaBill som betalingsform.

  • Rente- og gebyrfri delbetaling
  • Få varerne, inden du betaler
  • Betal, når det passer dig