Lav Din Egen Dildo

Der er 8 varer.

Lav din egen dildo er beregnet til mænd som vil give en unik gave til kæresten til de tider, du ikke er i nærheden, eller hvad med at lave en tro kopi af din penis, det kan være det vil få smilet frem på hendes læber. Vi fører et stort udvalg af forskellige kits fra kendte mærker som Clone A Willy. Du får den samme form og kan vælge et stort udv...

Lav din egen dildo er beregnet til mænd som vil give en unik gave til kæresten til de tider, du ikke er i nærheden, eller hvad med at lave en tro kopi af din penis, det kan være det vil få smilet frem på hendes læber. Vi fører et stort udvalg af forskellige kits fra kendte mærker som Clone A Willy. Du får den samme form og kan vælge et stort udvalg af forskellige muligheder som selvlysende, chokolade, sæbe eller vibrator.

Lav din egen dildo er drømmen for mange mænd, og hos Alor.dk har du endelig muligheden for at komme igang til nettets billigste priser.

Det er faktisk meget enkelt. Selve processen strækker sig over fire trin (se billede til højre). Mix pulveret med vand, indfør willy, hæld resten af mixen i og træk din egen kopi ud.

Lav din egen dildo kan også være med til at sætte ekstra spænding og nyt kulør på jeres sexliv. Mange par kan opleve at sexlivet kan gå lidt i stå, men med nyt inspirerende sexlegetøj kan det hjælpe jer tilbage på sporet så i igen får et spændende sexliv.

Du er mere end velkommen til at sende os en e-mail, hvis du har spørgsmål eller andet. Hvad venter du på? Lav din egen Willy i dag!

Mindre
Mere
Viser 1 - 8 af 8 varer